Kevin Spacey și-a reluat cariera de actor, întreruptă de un scandal sexual, în America

De: Ana Obretin / 30.08.2021, 11:09

Actorul american Kevin Spacey s-a întors pe platourile de filmare din America la patru ani după scandalul sexual în care a fost implicat și care i-a afectat grav cariera. Din 2017, Spacey s-a confruntat cu numeroase acuzații de agresiune sexuală aduse de mai mulți bărbați.

Starul a fost surprins la filmări în California, pentru prima oară pe pământul american, după ce a fost pur și simplu exilat de la Hollywood. Pelicula pentru care filmează se intitulează „Peter Five Eight”. În imaginile surprinse de presa americană, Spacey se plimbă îmbrăcat în negru, zâmbește și își aprinde o țigară.

Acesta este, de fapt, al doilea film în care joacă Spacey din ultimii patru ani. Însă actorul american a trebuit să meargă până în Italia pentru a filma pentru „L’uomo che disegno Dio”, în regia faimosului actor italian devenit regizor Franco Nero, cunoscut, printre altele, pentru rolul principal din western-ul spaghetti „Django” (1966), de Sergio Corbucci.

Spacey, premiat cu două Oscaruri, a fost, în ultimii patru ani, trimis în judecată pentru o parte dintre presupusele agresiuni sexuale. În 2019 a scăpat de un proces care i-a fost intentat și în care a pledat nevinovat după ce reclamantul a renunțat la acuzații. Un alt proces a fost închis după ce presupusa victimă a murit. Un proces i-a fost intentat și anul trecut, însă reclamantul, care l-a acuzat pe Spacey că l-a agresat sexual pe când avea 14 ani, a refuzat să își facă publică identitatea, motiv pentru care un judecător a respins acțiunea în instanță. 

Vezi galeria foto.

CITEȘTE ȘI: Kevin Spacey face documentare despre foşti preşedinţi ai SUA

Kevin Spacey ne învaţă să compunem scrisori! Actorul va scrie o carte

Kevin Spacey le da lecții de buna purtare celor care merg la teatru

Foto: Profimedia Images