Kim Kardashian, „atacată” la Săptămâna Modei de la Paris

Apropo.ro / 27.09.2014, 08:00
Kim Kardashian,
Starleta americană Kim Kardashian a devenit cea mai recentă "victimă" a lui Vitalii Sediuk, după ce a fost atacată joi, la Săptămâna Modei de la Paris, de reporterul ucrainean, devenit celebru graţie farselor sale de pe covorul roşu, care au vizat nume mari din showbiz, precum Brad Pitt şi Adele.
O înregistrare video, publicată pe site-ul independent.co.uk, o prezintă pe Kim Kardashian în timp ce coboară dintre-un automobil, joi, la Paris, înainte de prezentarea de modă a casei Balmain. Starleta americană, aşteptată de numeroşi fani şi fotografi, a venit însoţită la acel eveniment de soţul ei, cântăreţul Kanye West, şi mama ei, Kris Jenner.
 
Potrivit imaginilor, Vitalii Sediuk a prins-o pe Kim Kardashian de un picior, imediat ce starleta a coborât din vehicul, şi a încercat să o tragă spre sol, însă a fost oprit şi imobilizat de câţiva agenţi de securitate.
 
„Sper că ea (Kim Kardashian, n.r.) se simte bine şi că nu este supărată pe mine, pentru că nu am vrut să îi fac nimic rău”, a declarat Vitalii Sediuk pentru MailOnline la scurt timp după incident.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
„Kanye este un bărbat norocos, pentru că Kim este o zeiţă!”, a adăugat el.
 
Conform Mediafax, reporterul ucrainean spune că a ales-o în mod special pe Kim Kardashian drept protagonistă a acestei farse, întrucât dorea să protesteze astfel faţă de decizia guvernului din Statele Unite de a-i interzice accesul pe teritoriul american.
 
Vitalii Sediuk a fost condamnat la trei ani de libertate condiţionată, un an de consiliere psihologică şi 20 de zile de muncă în folosul comunităţii, după ce l-a agresat pe Brad Pitt – lovindu-l cu pumnul în zona feţei – pe covorul roşu, la premiera din Los Angeles a filmului „Maleficent”, în luna mai, în care rolul principal este interpretat de soţia starului hollywoodian, actriţa Angelina Jolie.
 
Brad Pitt a obţinut ulterior un ordin de restricţie împotriva lui Vitalii Sediuk.
 
Brad Pitt nu este însă singura „victimă” a reporterului ucrainean. În ianuarie, la gala SAG Awards, Vitalii Sediuk l-a îmbrăţişat pe Bradley Cooper, apoi ţinându-l de talie, şi-a coborât faţa între picioarele actorului. A încercat să execute aceeaşi glumă şi cu actorul Leonardo DiCaprio în februarie, la Festivalul de Film Santa Barbara.