Kim Kardashian & Kanye West: O nuntă ca în poveşti

De: Mioara Tronaru / 27.05.2014, 17:11
Kim Kardashian & Kanye West: O nuntă ca în poveşti
Kim Kardashian şi Kanye West şi-au spus Da! E! News (emisiunea de ştiri din divertisment difuzată de E!) a confirmat oficial căsătoria celor două vedete şi a dat detalii exclusive despre ceremonia fastuoasă care a avut loc sâmbătă, 24 mai 2014, în Italia, la Florenţa.

O mulţime de membri ai familiei şi prieteni ai acestora au participat la evenimentul petrecut într-un cadru special: Forte di Belvedere, o cetate care datează din secolul al XVI-lea, situată pe un deal din apropierea râului Arno. Peisajul toscan şi zidurile cetăţii au format cel mai potrivit cadru pentru sărbătorirea căsătoriei lui Kim Kardashian cu Kanye West.

Întreaga familie a lui Kim a fost prezentă la acest eveniment important: surorile sale au ajutat-o la ultimele pregătiri pentru nuntă şi au organizat o petrecere a burlăciţelor pe măsură, iar tatăl ei vitreg, Bruce Jenner, a fost cel care a condus mireasa la altar.

Într-un interviu recent pentru publicaţia italiană La Nazione, Kanye a vorbit foarte frumos despre Florenţa: „este unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume, iar pentru mine Florenţa e cel mai frumos loc din Europa”, a declarat rapperul. Mai mult decât atât, Kanye a spus că este foarte posibil ca el şi Kim să o fi conceput pe fiica lor, North, “înconjuraţi de capodoperele Renaşterii”, atunci când au petrecut o vacanţă în Italia, cu ocazia aniversării celor 32 de ani ai lui Kim.

Nunta lui Kim şi Kanye vine după o lungă perioadă de pregătiri, aşteptări şi, mai ales, speculaţii. Presa a făcut, în ultimele luni, multe presupuneri referitoare la data şi locul evenimentului, dar nimeni nu a ştiut toate detaliile până în ziua căsătoriei, 24 mai.

Visul lui Kim şi al lui Kanye de a se căsători şi a petrece alături de cei dragi în Europa s-a împlinit. Recent, Kris Jenner – mama miresei – a declarat, pentru E! News, că de pregătirile pentru nuntă s-au ocupat exclusiv Kim şi Kanye, iar ea nu s-a implicat nici măcar în achiziţionarea rochiei de mireasă! „Nu ştiu cum arată Kim în rochia de mireasă. Am să o văd pentru prima dată chiar la nuntă”, a spus Kris, la începutul lunii mai.

Kim a arătat minunat în rochia de mireasă, cu atât mai mult cu cât a încercat mai multe ţinute, cu ocazia şedinţei foto pentru coperta ediţiei din aprilie a revistei americane Vogue.

Celebrarea căsătoriei dintre Kim şi Kanye a început cu câteva săptămâni în urmă, la Paris, unde s-a reunit şi familia Kardashian, care a locuit, o scurtă perioadă, la celebrul hotel Four Seasons King George V. Joi seara, Kim a vizitat Turnul Eiffel şi a petrecut alături de surorile ei, în cadrul unei cine oferite de designerul de bijuterii Lorraine Schwartz şi un prieten apropiat al familiei, Shelli Azoff. De altfel, inelul de logodnă cu un diamant de 15 carate, pe care Kanye i l-a dăruit lui Kim, este creat de Lorraine Schwartz.

Designerul Valentino a fost, şi el, gazda unui brunch care a avut loc înaintea nunţii, vineri dimineaţă, la proprietatea acestuia din apropierea Parisului, Château de Wideville şi la care au participat membrii familiei şi câţiva prieteni apropiaţi.

Vineri seara, acestora li s-au alăturat, la Palatul Versailles, câteva sute de invitaţi, care au petrecut pe cinste. Oaspeţii au sosit în caleşti trase de cai, au asistat la focuri de artificii spectaculoase şi la un recital susţinut de nimeni alta decât Lana Del Rey!

Căsătoria de la Florenţa, de sâmbătă, 24 mai, nu a fost cu nimic mai prejos. Totul a fost pus la punct în cele mai mici detalii, toată lumea a arătat fabulos, cu toţii s-au simţit foare bine.

„Kanye este cel mai romantic bărbat pe care l-am întâlnit vreodată” a declarat Kim pentru emisiunea E! News de la E! despre viitorul său soţ, în luna decembrie.

„Acum, în viaţa mea sunt două persoane speciale pentru care trăiesc”, a spus Kanye într-o discuţie cu Kris Jenner, după naşterea fiicei lui şi a lui Kim, North, vara trecută.

Foto: © E! Entertainment Television