Kim Kardashian va avea propria catedrală!

Apropo.ro / 18.08.2014, 11:08
Kim Kardashian va avea propria catedrală!
Soţul vedetei, rapper-ul Kanye West, plănuieşte să-i construiască acesteia propria catedrală! Un lucru ieşit din comun ar spune unii, mai ales că investiţia se doreşte a fi în valoare de 5 milioane de dolari.
Biserica urmează să fie folosită pentru nunţile, înmormântările şi botezurile membrilor familiei, după cum informează contactmusic.com.
 
„Vor să aibă un spaţiu în care să organizeze nunţile, botezurile şi înmormântările familiei, în anii care vor veni”, a declarat o sursă pentru publicaţia National Enquirer. „Însă, Kanye este Kanye şi va exagera”, a mai spus sursa.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Conform Mediafax, se pare că rapper-ului îi place să viziteze biserici şi admiră foarte mult catedrala La Sagrada Familia din Barcelona.
 
Catedrala pe care doreşte să o construiască va avea o capelă dedicată mamei sale, dar şi vitralii cu portretele lui, al lui Kim şi al fiicei lor, North, potrivit sursei citate de National Enquirer.
 
Protagonista producţiei TV „Keep Up with the Kardashians şi soţul ei, Kanye West, au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapper-ul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014 la Florenţa.