Kim Kardashian va lansa o carte cu 2.000 de selfie-uri

Apropo.ro / 27.10.2014, 09:31
Kim Kardashian va lansa o carte cu 2.000 de selfie-uri
"Selfish", cartea pe care starleta americană Kim Kardashian doreşte să o lanseze de Crăciun, va conţine 2.000 de selfie-uri, realizate în ultimii zece ani.

Potrivit contactmusic.com, Kim Kardashian a spus, anterior, că ideea acestui proiect i-a venit după ziua de naştere a soţului ei, rapperul Kanye West, căruia i-a oferit drept cadou aniversar un album cu fotografii polaroid.

„S-a dovedit a fi un cadou atât de cool, încât mi-a venit ideea de a lansa o carte, un volum cu selfie-uri”, a declarat starleta americană, într-un episod al reality show-ului „Keeping Up With The Kardashians”.

Vedeta americană a dezvăluit că volumul va avea 352 de pagini şi va fi lansat de Crăciun, informează Mediafax.

„Kanye a venit cu conceptul, titlul, totul”, a declarat Kim Kardashian pentru publicaţia Evening Standard.

Foto: Facebook

„Îmi fac selfie-uri de foarte mult timp – este văzut acum ca un lucru în zadar, dar a început cu mine având o cameră foto pentru a imortaliza amintiri. Sunt selfie-uri făcute într-un deceniu”, a spus starleta americană, precizând că volumul nu reprezintă un semn de vanitate, ci este, de fapt, o reflectare fotografică a vieţii ei.

Cu toate acestea, Kim Kardashian ocupă locul al doilea într-un top al celor mai iritante selfie-uri din toate timpurile, realizat de publicaţia britanică The Telegraph. Aceasta a postat recent pe reţeaua Instagram un selfie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie alb minuscul, care îi scoate în evidenţă în mod excesiv partea dorsală. Publicaţia britanică remarcă faptul că cel mai iritant lucru este acela că în acest selfie apare chiar Kim Kardashian, care obişnuieşte să facă astfel de fotografii în mod curent pentru a-şi câştiga existenţa.

Moda fotografiilor de tip selfie a început în jurul anului 2012 şi nu pare să dea semne că ar slăbi în intensitate. De atunci, Kim Kardashian a devenit un veritabil „maestru” al acestei arte, iar contul ei de pe reţeaua Instagram, pe care vedeta publică numeroase selfie-uri, este urmărit de peste 17 milioane de utilizatori.