Kinga Varga face ţinutele pentru Miss Universe

De: Nicoleta Nicolae / 04.10.2013, 12:00
Kinga Varga face ţinutele pentru Miss Universe
Oana Roxana Andrei, românca de 26 de ani care ne va reprezenta ţara în finala internaţională Miss Universe, de la Moscova, va purta haine realizate de designerul Kinga Varga.

„Am primit cu placere aceasta propunere, pentru ca nu este vorba doar de un concurs de frumusete. Rochiile si tinutele trebuie sa fie cu adevarat speciale, s-o puna in valoare, dar si sa spuna ceva despre Romania, despre spiritualitatea noastra si ce ne face deosebiti. Spre exemplu, una dintre rochii va avea amprenta portului popular din Nasaud, bineinteles totul stilizat si adus in modernitate. Va fi toata din pene de paun, cusute manual, cu accente de broderie taraneasca, inspirata din portul tinerilor de la Sarbatori. Ei poarta acea palarie care are in partea dreapta un fel de evantai deschis, din pene de paun.

Timp de 3 saptamani, la Moscova, reprezentanta Romaniei va fi prezenta la nenumarate evenimente, asa ca tinutele ei trebuie sa fie potrivite, din materiale de calitate si nu in ultimul rand, elegante sau spectaculoase, in functie de locul in care se afla. Ii voi crea, deci, aproximativ 40 de tinute, de zi, de cocktail, de seara, care s-o ajute sa fie versatila, feminina, surprinzatoare, cuceritoare”, mai spune designerul Kinga Varga.

Miss Universe 2013 va fi incoronata dintre cele peste 90 de concurente din toata lumea, pe 9 noiembrie, la Moscova. TVR 2 va transmite acest show in direct.