Kirita si Turcu se contreaza in privinta Stelei (VIDEO)

Apropo.ro / 06.08.2008, 10:01
Kirita si Turcu se contreaza in privinta Stelei (VIDEO)
Fostul jucator al lui Dinamo, Giani Kirita, a spus ca va fi de partea celor de la Galatasaray in dubla impotriva Stelei.

Fostul jucator al lui Dinamo, Giani Kirita, care in prezent activeaza in campionatul Turciei la formatia Bursaspor a spus ca va fi de partea celor de la Galatasaray in dubla impotriva Stelei in urma careia se va decide echipa calificata in grupele Ligii Campionilor.

"Chiar daca Galatasaray nu impresioneaza in aceasta vara, in care n-a batut pe nimeni, sunt de partea turcilor. Fiind dinamovist convins, imi doresc ca Steaua sa aiba cu Galatasaray sansa porcului de Craciun", a declarat Giani Kirita inaintea confruntarilor romano-turce.

Prin aceste declaratii, Kirita a facut pace cu fanii lui Dinamo, suparati pe el dupa ce a refuzat sa se intoarca in aceasta vara la marea sa dragoste.

Actionarul cainilor, Vasile Turcu, va tine cu Steaua in meciurile contra turcilor din cauza prieteniei pe care acesta o are cu patronul din Ghencea, Gigi Becali, chiar daca Cristi Borcea a anuntat deja ca ii asteapta pe stelisti in Cupa UEFA.

 

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Toja a venit sa duca Steaua in Champions League (VIDEO)

Toja a venit sa duca Steaua in Champions League (VIDEO)

Juan Carlos Toja a sosit aseara in Romania si urmeaza sa semneze un contract cu formatia Steaua pentru o perioada de patru ani, contractul urmand sa intre in vigoare dupa…

Evolutia Tortei Olimpice   de-alungul istoriei

Evolutia Tortei Olimpice de-alungul istoriei

In 1928, la Jocurile Olimpice de la Amsterdam olandezii au construit pe stadion un altar pe care l-au denumit "altarul orasului Marathon", si, fara o ceremonie …

Portarul lui Sao Paolo a marcat 2 goluri intr-un singur meci (VIDEO)

Portarul lui Sao Paolo a marcat 2 goluri intr-un singur meci (VIDEO)

Goalkeperul brazilian Rogerio Ceni a marcat jumatate din golurile formatiei sale, Sao Paolo, in victoria pe care acestia au obtinut-o impotriva rivalilor de la Vasco da G…

Mourinho ii pune piedici lui Radoi in transferul catre Inter

Mourinho ii pune piedici lui Radoi in transferul catre Inter

Noul antrenor al lui Inter Milano, Jose Mourinho, a declarat ca are destui jucatori pe postul pe care joaca Mirel Radoi si nu vede oportuna aducerea capitanului Stelei la…

Jocul zilei

Clipul zilei

Trivia Blonda de la Dex – Episodul 8 – Incepator
Joaca cel mai mare joc de Trivia din Romania. Distreaza-te si … Cuvinte cheie: blonda de la dex video incepator
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto