Kristen Stewart o interpretează pe Coco Chanel într-un film de Karl Lagerfeld

De: Nicoleta Nicolae / 25.08.2015, 09:23
Kristen Stewart o interpretează pe Coco Chanel într-un film de Karl Lagerfeld
Actriţa americană Kristen Stewart, devenită celebră graţie rolului Bella Swan din franciza cinematografică "Amurg/ Twilight", o va interpreta pe celebra creatoare de modă Coco Chanel într-un scurtmetraj ce va fi regizat de Karl Lagerfeld, informează closermag.fr.


 După ce i-a convins pe Cara Delevingne şi Pharrell Williams să cânte pe coloana sonoră a unui clip de opt minute ce a însoţit o prezentare de modă a casei Chanel în 2014, creatorul de modă Karl Lagerfeld, directorul artistic al casei franceze, a decis să regizeze un nou film despre universul mărcii Chanel.
De această dată, Lagerfeld va colabora cu actriţa Kristen Stewart. Vedeta americană va juca rolul principal, cel al lui Gabrielle „Coco” Chanel, o femeie „rea” şi „arogantă”, potrivit dezvăluirilor făcute de celebrul designer german pentru Women’s Wear Daily.
„Ea joacă rolul unei femei răutăcioase şi arogante. Veţi putea să o vedeţi când se plânge şi insistă pe diverse teme pe lângă regizor şi producător. E cu adevărat rea”, a continuat acele dezvăluiri, amuzat, Karl Lagerfeld. Scurtmetrajul va fi regizat în întregime de Lagerfeld, directorul de creaţie al casei Chanel. Pelicula va necesita două zile de filmări şi va fi produs în studiourile din Paris ale cineastului Luc Besson. Kristen Stewart va împărţi afişul cu actriţa Geraldine Chaplin, care a interpretat deja rolul Coco Chanel în precedentul film produs de Karl Lagerfeld, alături de Pharrell Williams.


Noul scurtmetraj regizat de Karl Lagerfeld va fi difuzat cu ocazia unei prezentări de modă pe care casa Chanel o va organiza la Roma, pe 1 decembrie, în cadrul seriei de evenimente „Métiers d’Arts”. Coco Chanel (1883-1971) este una dintre figurile revoluţionare ale modei, fiind inclusă în lista cu cele mai influente personalităţi ale secolului XX, realizată de revista Time. Karl Lagerfeld, în vârstă de 81 de ani, este unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol al XX-lea. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, la care în prezent este designer principal, dar şi Chloé şi Fendi, unde este director de creaţie.