Kristen Stewart poartă pantofi sport cu rochie de seară

Apropo.ro / 11.10.2013, 11:36
Kristen Stewart poartă pantofi sport cu rochie de seară
Kristen Stewart a fost numită de criticii de modă de la Hollywood drept o vedetă cu “picioarele pe pământ”, iar acest lucru se datorează faptului că poartă obsesiv tenişi.

Fie ca este imbracata intr-o pereche de skinny jeans si in tricou, fie ca poarta o rochie de mii de dolari, vedeta din trilogia Twilight nu se poate desparti de incaltarile sport preferate. Pe covorul rosu, la sedinte foto, la gale si decernari de premii, pe strada, in calatorii, la concerte sau festivaluri, actrita etaleaza o adevarata colectie de pantofi sport Vans.   

Imbracata intr-o rochie de la Marios Schwab, Kristen a pasit pe Walk of Fame, incaltata intr-o pereche de espadrile cu model cadrilat Vans Slip-On, renuntand la pantofii stiletto cu toc inalt, pe care ii alesese initial pentru aceasta ocazie. Optiunea vestimentara a vedetei a fost indelung comentata, dar stilistii americani si revistele de moda au ajuns la concluzia ca acesta este stilul lui Kristen: confortabil si relaxat!

Putine vedete si-ar fi asumat riscul sa combine o rochie eleganta cu o pereche de tenisi colorati. Si totusi, Kristen a fost fotografiata de paparazzi, iesind de la premiera filmului “Love Ranch”, imbracata intr-o rochie Azzaro si incaltata cu Vans Special Edition Multi-Colored Era.

Modelul Vans Saddle Sid detine recordul in privinta aparitiilor sporty ale actritei. El a intrat in “lumina reflectoarelor”, odata cu concertul Florence and the Machine, atunci cand Kristen Stewart i-a purtat la o tinuta compusa dintr-o pereche de pantaloni “nepermis” de scurti, un tricou alb si hanorac.