La 69 de ani, Susan Sarandon a avut o apariţie spectaculoasă! Imaginile cu ea au devenit virale

De: Nicoleta Nicolae / 03.02.2016, 10:34

La 69 de ani, Susan Sarandon a avut o apariţie spectaculoasă! Imaginile cu ea au devenit virale
Actriţa americană Susan Sarandon, în vârstă de 69 de ani, a surprins audienţa la gala de decernare a premiilor celei de-a 22-a ediţii a Screen Actors Guild Awards 2016, desfăşurată sâmbătă seara, făcându-şi apariţia pe covorul roşu într-o ţinută care a reţinut prin decolteul său impresionant.


A fost cel mai comentat eveniment de la sfârşitul săptămânii trecute, iar imaginile au animat reţelele de socializare, relatează ziarul ABC.

Respectata actriţă, nominalizată recent pentru rolul său din filmul „The Secret Life of Marilyn Monroe”, a demonstrat că se află într-o formă excelentă. Susan a ales un deux-pieces pantalon alb, iar dedesubt, în loc de bluză, a afişat un sutien negru care îi scotea în evidenţă bustul.

Vedeta nu a venit singură pe covorul roşu, ci însoţită de fiica ei, Eva Amurri Martino (30 de ani), care a acaparat şi ea privirile cu rochia sa sexy de culoare albastru electric.

Dincolo de laude, pe reţelele de socializare au fost postate şi critici pentru ţinuta aleasă, în condiţiile în care actriţa a trebuit să prezinte rubrica „In Memoriam”, în care sunt amintite vedetele care au trecut în nefiinţă în ultimul an.