La Cannes, Delia Antal a stat la şuetă cu Justin Timberlake, Jessica Biel şi Van Damme

Apropo.ro / 24.05.2013, 09:00
La Cannes, Delia Antal a stat la şuetă cu Justin Timberlake, Jessica Biel şi Van Damme
Prezentă la cea de-a 66-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, actriţa şi regizoarea filmului “D'ORA” nu a ratat până acum nicio premieră importantă de film şi a semnat condica la cele mai tari party-uri.

Delia Antal a avut astfel ocazia să fie în aceeaşi încăpere cu Leonardo DiCaprio, Justin Timberlake, Jessica Biel, Sasha Cohen, Carey Mulligan şi mulţi alţi actori de la Hollywood. După premiera filmului “Marele Gatsby” de la Cannes, Delia Antal a avut acces la petrecerea privată. S-a bucurat să fie înconjurată de atâtea nume mari şi a avut emoţii atunci când a schimbat şi câteva vorbe cu unii dintre aceştia.
“Sunt încântată că am avut ocazia şi anul acesta să fiu prezentă la  Festivalul Internaţional de Film de la Cannes. Mi-a plăcut filmul “Marele Gatsby”, am fost la afterparty şi atmosfera a fost pe măsura aşteptărilor, fiind înconjurată de actori de calibru de la Hollywood.

Delia Antal, alaturi de Loredana si regizorul Calin Peter-Netzer

Circumstanţele au fost de aşa natură încât nu am putut face poze cu ei. Dar vor mai fi ocazii, cu siguranţă!”, povesteşte Delia Antal. “S-au strâns cu toţii la Hotel Du Cap Eden Roc, la un bar select unde vin toate celebrităţile prezente la Cannes. Am fost şi eu acolo şi am avut plăcerea să pot vorbi atât cu Justin Timberlake, Jessica Biel, Sasha Cohen (Borat), Carey Mulligan, Jean-Claude Van Damme şi Matt Damon. Sunt foarte relaxaţi şi abordabili şi e o plăcere să stai de vorbă cu ei. De exemplu, pe Justin Timberlake l-am întrebat despre actorie şi muzica. Mi-a spus că are momente când ar vrea să facă doar actorie, sau când vrea să se axeze doar pe muzică. Îi place ceea ce face şi câteodată face şi muzică şi actorie în paralel. Într-o altă seară, la Eden Roc le-am admirat pe Uma Thurman, Naomi Watts şi Kirsten Dunst. Dintre personalităţile de la noi, au fost la Cannes frumoasa Loredana, este o artistă desăvârşită şi are o căldură sufletească aparte, dar şi regizorul Calin Peter Netzer. Cu ei  am petrecut super împreună. Am avut o companie plăcută!”, a mai adăugat Delia Antal.

Delia Antal

Printre filme şi seminarii, Delia Antal a mai fost la Cannes la deschiderea oficială a festivalului, la Jimmy Choo şi Hollywood Reporter party, Fashion TV, dar şi la alte petreceri în cluburile exclusiviste de pe Riviera Franceză. Totodată, actriţa şi regizoarea s-a răsfăţat în hotelul în care s-a cazat cu vizite la Spa şi masaje.