La ce se uită vedetele de Valentine’s Day

De: Nicoleta Nicolae / 10.02.2015, 09:00
La ce se uită vedetele de Valentine's Day
Dacă nu ieşi în oraş de Ziua Îndrăgostiţilor sau nu ai un alt plan romantic pentru această zi, nu-i nimic! Noi îţi propunem să revezi câteva filme alături de persoana iubită. Recomandările vin din partea unora dintre vedetele noastre!

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:11286:”

Alexandra Bădoi

„Pentru mine, cel mai romantic şi cel mai emoţionant film, pe care l-am văzut de cel puţin 5 ori până acum, e Fantoma mea iubită (Ghost), cu Patrick Swayze şi Demi Moore. Povestea de dragoste dintre cei doi depăşeşte orice barieră… durează chiar şi după ce moartea îi desparte… Deşi mă face să plâng de câte ori îl văd, cred că „Ghost” e cel mai potrivit film pe care doi îndrăgostiţi îl pot urmări de Valentine’s Day”, spune prezentatoarea rubricii vremea de la Antena 1.

Iuliana Tudor

„Pentru mine, dragostea are valoare în fiecare zi. Din acest motiv nu pot să spun că sărbătoresc într-un anume fel ziua de 14 februarie. Însă, pot să recomand oricând un film bun care merită văzut împreună cu partenerul in orice zi din an: ecranizarea romanului „Mândrie şi prejudecată” de Jane Austen. Mai întâi am citit cartea, apoi am văzut filmul şi această poveste m-a fascinat”, spune prezentatoarea emisiunii „O dată-n viaţă”, de la TVR 1.

Irina Mohora

„Where do i begin, to tell the story of how greatfull love can be…. Asta mi-a sunat în cap imediat ce am citit intrebarea. Fără să stau pe gânduri, mărturisesc că Love Story este filmul care mă emoţionează cel mai mult. O poveste de dragoste frumoasă şi tristă, simplă şi pură şi o coloană sonoră pe măsură. Cea mai frumoasă muzică o descoperi urmărind acest film. Nu sunt o plângăcioasă din fire. Dimpotrivă. Însă, de fiecare dată când ascult Love Story, de Andy Williams, mă emoţionez… Este piesa care place cel mai tare sufletului meu. Dacă există cineva care încă nu l-a văzut îl recomand cu drag….de ce nu, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor”, ne-a mărturisit vedeta TVR.

Cristina Cioran

Sliding doors” (Dincolo de uşi) pentru că eu cred foarte tare în vorba „ce ţi-e dat să se întâmple, se va întâmpla”, iar filmul transmite foarte bine acest lucru. Cât priveşte planurile noastre de Ziua Îndrăgostiţilor, ei bine, anul acest o vom sărbători cu o ieşire într-un loc special, în oraş …”, spune vedeta Kanal D.

 

Paula Chirilă

„The enghish patient” (Pacientul englez) este un film care trebuie văzut de îndrăgostiţi, nu neapărat de Ziua Îndrăgostiţilor. Filmul este extraordinar, este o capodoperă”, ne-a mărturisit prezentatoarea emisiunii „Draga mea prietenă”, de la Kanal D.

 

Livia Dilă

„O poveste fascinantă, lacrimi, iubire, neputinţă, orgoliu… Inconsistenta femeii, ar spune unii… Posesivitatea barbatului… Marele Gatsby! Un film emoţionant, în care muzica, imaginea, atmosfera, personajele te urmăresc obsesiv”, spune Livia.

 

Ellie White

„Cel mai romantic film văzut şi revăzut de multe ori împreună este Ghost„, spune artista care, anul acesta, de Ziua Îndrăgostiţilor va merge la munte, la schi.

Ela Crăciun

Vedeta Antena 3 votează pentru un film care a făcut istorie: „Pe aripile vântului”.”Votez pentru acest film pentru optimism, pentru forţa cu care luptă personajul principal, pentru talentul şi farmecul actorilor, pentru sensibilitatea poveştii”, spune Ela.

Annes

„Povestea de dragoste din filmul Titanic m-a impresionat cel mai mult pentru ca într-adevăr iubirea necondiţionată, pură, înseamnă sacrificiu, dăruirea poate chiar şi a propriei vieţi pentru cei dragi”, spune artista.

Delia Antal

„Îmi place mult Notting Hill care este o comedie romantică britanică cu Hugh Grant şi Julia Roberts. Personajul lui Grant este un mic patron de librărie în Londra, iar Julia Roberts joacă rolul unui superstar de la Hollywood adică pe ea însuşi, care intră în librărie într-o zi predestinată. Vedeta de la Hollywood se îndrăgosteşte de micul patron britanic”, spune actriţa Delia Antal.

Sărbătoreşte iubirea ca în filme pe ApropoTV.ro:  afli în exclusivitate planurile vedetelor de Ziua Îndrăgostiţilor,  înveţi reţete speciale ,  descoperi locaţii romantice, evenimente şi tărguri de Valentine`s Day.  Intră!

„;}}