La ce se vor uita la TV, de Crăciun, Prinţul William şi Kate Middleton?

De: Cătălina Matei / 14.12.2014, 09:00
La ce se vor uita la TV, de Crăciun, Prinţul William şi Kate Middleton?
Ducele şi ducesa de Cambridge şi-au făcut deja programul TV pentru seara de Crăciun. După ce vor termina cu îndatoririle oficiale, William şi Kate vor umrări la televizor episodul special din serialul britanic “Downton Abbey”.

ITV difuzează pe 25 decembrie episodul special de Crăciun din serialul “Downton Abbey”, ]n care joacă şi George Clooney. Iar prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, aşteaptă cu nerăbdare să vadă prin ce peripeţii mai trec personajele lor preferate, conform hellomagazine.com. Informaţia a fost dezvăluită celor de la Vanity Fair de către producătorul Gareth Neame. Se pare că prinţul i-ar fi mărturisit lui Neame, în timpul unei recepţii ţinute la New York, că abia aşteată să vadă episodul special de Crăciun.

Foto: Hepta

Producţia, o capodoperă cinematografică,  a fost apreciată de critici cu două Globuri de Aur,  zece premii Emmy, precum şi numeroase alte premii ale industriei cinematografice. Premiera  serialulului – aflat în Anglia  la cel de-al cincilea sezon –  a avut o cotă de piaţă de 32% şi de atunci fiecare episod în parte este un succes de audienţă.

Episodul special de Crăciun de anul trecut, de exemplu, a fost vizionat de 8,7 milioane de telespectatori britanici. Despre “Downton Abbey” se spune că este unul dintre cele mai de succes seriale TV britanice şi unul dintre cele mai urmărite din întreaga lume.