La cine a venit barza în 2013 la Hollywood?

Apropo.ro / 27.12.2013, 07:00
La cine a venit barza în 2013 la Hollywood?
Şi vedetele de la Hollywood au un motiv întemeiat să considere că anul 2013 a fost un an special pentru că au primit cel mai frumos cadou: un bebeluş.

Shakira

Chiar la începutul anului 2013, mai precis pe 22 ianuarie în Barcelona, cântăreaţa în vârstă de 35 de ani l-a adus pe lume pe Milan, primul ei copil pe care îl are cu fotbalistul Gerard Pique. La scurt timp de la naştere, Shakira a explicat şi cum a ales numele bebeluşului: “Numele Milan vine din slavă şi înseamnă drag, iubitor şi graţios; în Roma Antică însemna productiv, ambiţios, iar în sanscrită înseamnă uniune. La fel ca tatăl său, Milan a devenit membru al FC Barcelona încă de la naştere”, a postat artista pe o reţea de socializare.

Kate Middleton

Cu siguranţă cel mai aşteptat bebeluş în 2013 a fost prinţul George. Kate Middleton, actuală prinţesă de Cambridge, a născut natural după un travaliu de aproximativ 11 ore. Prinţul George este în zodia Racului şi este al treilea ca succesiune la tronul Marii Britanii după bunicul său, printul Charles şi tatăl său, ducele de Cambridge, William. Kate şi prinţul William au ales să sărbătorească venirea pe lume a primului lor bebeluş într-un mod inedit… au comandat pizza la un restaurant italienesc.

Jennifer Love Hewitt

După ce în luna iunie Jennifer s-a logodit cu actorul Brian Hallisay, cei doi au confirmat la scurtă vreme că vedeta urmează să nască. Frumoasa actriţă americană în vârstă de 34 de ani a născut şi ea o fetiţă, Autumn James, în luna noiembrie a acestui an. Se pară că înainte să nască Jennifer a decis să îmbrace rochia de mireasă si să se căsătorească în mare secret împreună cu Brian Hallisay.

Kim Kardashian

Un alt bebeluş devenit “celebru” încă dinainte de a se fi născut este cel al lui Kim Kardashin şi Kanye West, unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood. În a doua jumătate a anului, Kim a născut primul ei copil. Vedeta de 32 de ani a născut într-un spital de renume din Beverly Hills. La acelaşi spital au mai născut în trecut şi Britney Spears, Victoria Beckham şi Jessica Simpson. Kim Kardashian a născut cu 5 săptămâni înainte de termen o fetiţă perfect sănătoasă, pe nume North West. 

Eva Herzigova

Top-modelul ceh Eva Herzigova a devenit mamă pentru a treia oară în primăvara acestui an. Frumoasa vedetă a născut un băieţel, pe nume Edward. Eva, în vârstă de 40 de ani, şi omul de afaceri Gregorio Marsiaj au o relaţie de 12 ani şi încă doi băieţi – George (6 ani) şi Philippe (2 ani).

Lily Allen

Cântăreaţa britanică Lily Allen a devenit şi ea mămică în 2013. Lily a născut în luna ianuarie o fetiţă, pe nume Marie Rose. Vedeta împreună cu soţul său, Sam Cooper, mai au o fetiţă, Ethel, în vârstă de 2 anişori. Artista a dezvăluit fanilor săi pe un site de socializare că a mâncat mult curry pentru a-şi provoca sarcina. Una dintre dorinţele vedetei a fost să nască ascultând muzică rock, soţul ei pregătindu-i chiar un CD cu piese ale trupei Pantera.