La cine vine barza în 2014 la Hollywood?

Apropo.ro / 03.01.2014, 07:00
La cine vine barza în 2014 la Hollywood?
În 2014 multe dintre vedetele de la Hollywood se pregătesc să devină mămici. Dacă unele sunt la prima experinţă de acest fel, altele au deja antrenamentul făcut.

Kelly Clarkson

Cântăreaţa pop Kelly Clarkson a anunţat că aşteaptă primul ei copil printr-un mesaj postat pe o reţea de socializare. „Sunt însărcinată! Eu şi Brandon suntem atât de fericiţi! Acesta este cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată”, a scris artista. Câştigătoarea primei ediţii a concursului “America Idol”, Kelly s-a măritat anul trecut în luna octombrie cu managerul de talente Brandon Blackstock. Dacă pentru artistă este primul copil, Brandson se poate lăuda că are deja experienţă. El mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Megan Fox

Megan Fox şi soţul ei Brian Austin Green se pregătesc să devină părinţi pentru a doua oară. ”Pot confirma că Megan este însărcinată din nou cu soţul ei, Brian. Amândoi sunt foarte bucuroşi”, a anunţat purtătorul de cuvânt al actriţei. După o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, cei doi s-au căsătorit în vara lui 2010 în Hawaii şi au un băieţel, Noah Shannon, care a împlinit 1anişor. Actriţa în vârstă de 27 de ani a fost desemnată de mai multe publicaţii drept una dintre cele mai frumoase femei din lume. Brian are un fiu, Kassius, dintr-o relaţie anterioară pe care a avut-o cu colega lui din distribuţia serialului „Beverly Hills, 90210”, Vanessa Marcil.

Emily Blunt

Barza va veni anul acesta şi la Emily Blunt şi John Krasinski. Cei doi vor deveni părinţi pentru prima oară. Întâlnirea cu John mi-a schimbat cu adevărat viaţa. Atunci când simt că am parte de sprijinul lui, mă simt invincibilă. Există cineva în spatele tău în zilele tale bune, la fel cum există cineva în faţa ta în zilele tale proaste”, a declarat actriţa în vârstă de 30 de ani. Emily şi John s-au căsătorit în 2010.



Gwen Stefani

Frumoasa artista în vârstă de 43 de ani se pregăteşte să devină mămică pentru a treia oară. Gwen este măritată cu muzicianul Gavin Rossdale din 2002 şi au împreună doi copii, Zuma Nesta Rock Rossdale (5 ani) şi Kingston James McGregor Rossdale (7 ani). ”Mi-am dorit cu adevărat un copil în urmă cu aproximativ doi ani, dar lucrurile nu au mers în favoarea mea. Aşa că m-am simţit bine cu ce am avut. Totul merge aşa cum trebuie, nu poţi să planifici totul, dar poţi încerca”, a spus Gwen. Pentru ca totul să decurgă normal, artista pune foarte mult accent pe odihnă.

Olivia Wilde

Actriţa din serialul “Dr. House” în vârstă de 29 de ani aşteaptă primul copil împreună cu logodnicul ei, Jason Sudeikis. ”Jason se comportă atât de frumos cu copiii. Nu ştiu câţi copii o să am, dar dacă o să am trei deja pare că dăm o mică petrecere“, declara Olivia Wilde, la începutul anului. Atât Olivia Wilde, cât şi Jason Sudeikis au fost căsătoriţi în trecut, iar ulterior au divorţat. Wilde a avut o relaţie cu realizatorul de filme documentare Tao Raspoli, iar Sudeikis cu producătoarea de televiziune Kay Cannon. Relaţiile celor doi s-au încheiat în 2011, respectiv în 2010, fără copii.

Foto Hepta