La Digi 24 HD, emisiunile revin cu sezoane noi

Apropo.ro / 30.08.2014, 07:00
La Digi 24 HD, emisiunile revin cu sezoane noi
Cultură, diplomaţie, reportaj, film, sănătate, bune maniere, dezbatere de marcă, recomandări gastronomice, ultimele noutăţi din IT şi domeniul auto precum şi o invitaţie în lumea minunată a copilăriei. Toate se vor regăsi, la debut de toamnă, în emisiunile Digi24 HD, difuzate în fiecare week-end.

Noul sezon al emisiunii “La Volan”, difuzată sâmbăta şi duminică, de la 10.30, îi aduce în prim plan pe Sorana Cîrstea şi Horia Tecău. Cuplul „mixt” din tenisul românesc a testat noile modele BMW şi fiecare a destăinuit cum îşi alege maşina. „Îmi plac maşinile mari, să încap în ele, şi de asemenea îmi plac şi maşinile electrice”, spune Horia Tecău.

Dacă celor mari le plac maşinile, pentru cei mici Digi24 HD a pregătit un nou sezon de informaţii utile, reportaje si interviuri amuzante, toate adunate in emisiunea “Jurnal pentru copii”, prezentată de Miruna. În prima ediţie invitaţi sunt Nicole Cherry si Leonard Doroftei.

Din 31 august, debutează şi un nou sezon de…bune maniere. Dana Gont şi  „Bonton revin cu poveşti despre oamenii care schimbă lumea în care trăim şi vorbesc despre gesturi mici cu efecte mari. Prima ediţie ia startul cu o călătorie civilizată şi caritabilă … în „taxiul cu bomboane”. Revin cu sezoane noi si emisiunile „Din interior”, „Tinereţe fără bătrâneţe” şi “Imparţial”.