La Folie – Centrul Vechi

De: Nicoleta Nicolae / 26.01.2015, 15:22
La Folie – Centrul Vechi

La Folie este un brand construit din pasiune pentru patiseria artizanală, inspirat din arhitectura şi atmosfera cafenelelor franţuzeşti.

Fiecare dintre locaţiile La Folie propune o varietate de produse premium, create după reţete perfecţionate în propriile laboratoare.

Combină ingrediente alese şi duce experienţa culinară la un nou nivel. Sunt recunoscuţi atât pentru varietatea şi delicateţea dulciurilor cât şi pentru aromele echilibrate din tarte şi sandwich-uri.Maeştrii patiseri construiesc adevărate opere culinare, totul pe baza unor reţete originale şi folosind doar ingrediente naturale.

Nimic nu este făcut la întâmplare şi fiecare „concept culinar” La Folie este testat şi îmbunătăţit timp de minimum două luni. În perioada de „probă”, poţi gusta noutăţile şi, astfel, îi poţi ajuta să definească reţeta perfectă.Clasicul croissant sau cheesecake te va surpinde cu aroma de migdale sau crema de whisky iar sandwich-urile şi tartele te vor uimi prin inedita combinaţie a ingredientelor.  

Pentru a înţelege pe deplin experienţa La Folie, eşti aşteptat în cafenele, ca să descoperi nebunia delicioasă a tabieturilor franţuzeşti!Despre La Folie

La Folie s-a bucurat de primii oaspeţi în vara anului 2012, odată cu deschiderea Palas Mall Iaşi.  Atmosfera cochetă şi pasiunea pentru patiseria artizanală au transformat-o rapid în locaţia preferată de majoritatea ieşenilor.La puţin timp după deschidere, cafeneaua a devenit neîncăpătoare pentru iubitorii produselor spectaculoase, astfel încât s-a decis deschiderea unei noi locaţii în Iaşi si extinderea în Bucuresti.