La Jim Jam, în februarie

De: Mioara Tronaru / 30.01.2014, 08:00
La Jim Jam, în februarie
Luna februarie vine cu un regal de filme de desene animate la Jim Jam.

Snapatoonies – zilnic de la ora 09:35 şi 15:00

Snapatoonies este un serial interactiv şi educaţional pentru copiii mici, câştigător a mai multor premii, ce încurajează dezvoltarea comunicării, limbajului, cititului, matematicii şi a cunoştinţelor generale. Prin folosirea materialului didactic certificat ştiiţific, Snapatoonies îi poartă pe copii într-o aventură a cunoaşterii şi ajută la dezvoltarea primilor cinci ani de creştere ai unui copil.

Fiecare episod interactiv îi învaţă pe copii cu ajutorul personajelor amuzante şi poveştilor distractive. Episoadele din Snapatoonies le face cunoştinţă copiilor cu numeroase teme precum: numerele, culorile, animalele, plantele, fructele, formele, sporturile şi anotimpurile.

 

Jarmies – zilnic de la ora 08:45, 13:25 şi 16:15

Jarmies sunt un grup de stele. Când termină de strălucit pe cerul nopţii, coboară în fiecare dimineaţă în căsuţa lor din copac şi se joacă în grădina lui Tim şi Holly.

Tim şi Holly sunt copii adevăraţi care trăiesc şi se joacă în casă şi grădină, participând la tot felul de aventuri distractive. Tim şi Holly nu îi pot vedea pe Jarmies (niciun om nu poate) şi nici nu ştiu că aceştia trăiesc în grădină, însă Jarmies adoră să vadă cum se joacă Tim şi Holly şi participă la joacă în felul lor propriu. Un membru al grupul este Zak, care se plimbă mereu pe skateboard!

Seria a patra din Jarmies investighează de ce se aude mult zgomot venind de la fermă. Tommy este fascinat de mulţimea de animale care trăieşte în grădina Jarmies, iar Jarmies vor ,mai multe jucării, aşadar văd ce fac Tim şi Holly: aceştia fac baloane în grădină!

 

Vremea Poveştilor: Poveşti Magice

Prinţ şi Cerşetor, Albă-ca-Zăpada, Tarzan al Maimuţelor, Degeţica, Insula Comorii – Poveşti Magice este o colecţie de basme şi poveşti nemuritoare difuzate în weekend la JimJam în luna februarie.

Poveşti magice conţine o selecţie a celor mai premiate poveşti ilustrate precum: Aladdin, Frumoasa şi Bestia, Camelot, Aventurile lui Gulliver şi Albă-ca-Zăpada. Designul a fost realizat de către un fost artist Disney, aşadar fiecare aventură este de neuitat şi este însoţită de muzică originală şi de muzică clasică ce concurează cu alte animaţii clasice. Desenele nu sunt doar distractive, sunt şi educative, învăţându-i pe copii lecţii importante precum prietenia, onestitatea şi armonia.

 

Prinţ şi Cerşetor – sâmbătă, 1 februarie, de la ora 11:00 şi 18:00

Clasica poveste a schimbului de identităţi este însoţită de aventuri şi muzică. Prinţ şi cerşetor este povestea unui sărac băiat cerşetor, care a făcut schimb de vieţi, din greşeală, cu un tânăr bogat moştenitor al tronului!

 

Albă-ca-Zăpada – duminică, 2 februarie, şi sâmbătă, 8 februarie, de la ora 11:00 şi 18:00

Intră în lumea acestei frumoase prinţese, a reginei malefice şi a celor şapte pitici amuzanţi şi drăgălaşi în alt format al clasicei poveşti Albă-ca-Zăpada.

 

Tarzan al maimuţelor – duminică, 9 februarie, şi sâmbătă, 15 februarie, de la ora 11:00 şi 18:00

Povestea nemuritoare a lui Edgar Rice Burroughs prinde viaţă prin cele mai mari aventuri din junglă din toate timpurile, presărată cu o animaţie spectaculoasă şi cântece originale. Naufragiat în sălbăticia Africii, un băieţel orfan este salvat de un trib de maimuţe uriaşe şi devine relege lor!

 

Degeţica – duminică, 16 februarie, şi sâmbătă, 22 februarie, de la ora 11:00 şi 18:00

Intră în regatul animat al zânelor rele, prinţilor nelegiuiţi şi al unei perechi de oameni foarte mici prinşi într-o aventură uriaşă. Mititica Degeţica conduce regatul Marea Luncă până când Prinţul Medwin încearcă să distrugă lunca pentru a-ţi contrui un castel uriaş. Cu ajutorul lui Tom Degeţel şi a unei cete de prieteni zâne şi animale, Degeţica şi Tom Degeţel salvează lunca!

 

Insula Comorii – duminică, 23 februarie, de la ora 11:00 şi 18:00

Ridicaţi ancora şi pregătiţi-vă pentru cea mai mare aventură de piraţi, plină de cântece şi voie bună, a versiunii poveştii clasice a lui Robert Louis Stevenson. Plonjează în tumultoasa căutare pentru găsirea comorii cu aur îngropată , înainte ca piraţii să o găsească mai repede decât Jim Hawkins şi prietenii lui !