La Minimax, în luna martie

De: Mioara Tronaru / 04.03.2014, 08:00
La Minimax, în luna martie
Luna martie aduce la Minimax o explozie de premiere şi de episoade noi ale celor mai îndrăgite filme de animaţie.

Pound puppies, un căţeluş pentru fiecare copil

Episoade noi – 06.03.2014 ora 18:20

Fiecare animăluţ de casă are nevoie de un stăpân iubitor şi fiecare om are nevoie de un animăluţ drăguţ. Câţiva câini neînfricaţi îşi propun să obţină o familie iubitoare pentru fiecare căţeluş. Într-adevăr, un căţeluş care a avut vreodată un stăpân, nici nu-şi mai poate închipui viaţa fără el.

 

Thomas şi prietenii săi

Episoade noi – 22.03.2014 de la ora 7:00

Thomas este o locomotivă albastră, mică şi curajoasă, care poartă cu mândrie numărul 1 pe bord. Trece prin multe aventuri cu ceilalţi tovarăşi, James, Percy, Emily, Henry şi Gordon, precum şi cu controlorul gras şi şeful de staţie, care au grijă ca totul să fie în ordine.

 

Barbie în povestea sirenei 2

Premiera: 31.03.2014, ora 08:00

Barbie este gata să urce din nou pe placa de surfing în rolul lui Merliah, campioana de surfing haioasă şi populară, care este în acelaşi timp şi o prinţesă-sirenă magică. În continuarea aventurii marine captivante, Merliah se înscrie în campionatul de surfing al Australiei. Când Eris, sirena malefică, scapă din vârtej şi încearcă să pună mână pe tronul Oceaniei, Merliah şi prietenii ei se scufundă ca s-o oprească din realizarea planului ei diabolic. În această aventură nouă, Merliah îşi dă seama că putem atinge orice scop dacă rămânem fideli nouă înşine.

 

Bibi Blocksberg

Bibi este o fetiţă blondă cu puteri magice mereu pusă pe năzbâtii, care deseori joacă farse celor din jur, necruţându-i nici pe adulţi. Zburând pe mătura ei magică, glumeşte chiar şi cu piloţii. Îşi păcăleşte dirigentele sau chiar primarul ca să apere interesele copiilor. Puterile ei magice, mătura zburătoare sau formulele ei magice îi sunt mereu de folos când dă de încurcături cu micii ei prieteni. Dar nici familia ei nu este obişnuită, fiind şi mama ei o vrăjitoare. Aşa că se întâmplă ca de ziua de naştere, cadoul să fie o soluţie pentru mărirea puterilor magice sau că-l transformă pe tăticul ei în papagal. Bibi locuieşte într-un cartier din Neustadt împreună cu părinţii şi fratele ei.

 

Vrăjitoarea Lilly

Lilly este o fetiţă obişnuită, până când se întâlneşte cu un dragon minuscul, Hector, care o iniţiază în arta vrăjitoriei. Să devină o vrăjitoare nici nu este atât de uşor, după cum şi află Lilly, în timp ce aventurile o duc în zone îndepărtate minunate şi cunoaşte vechile epoci din istorie şi părţi ale lumii despre care nici nu auziseră până atunci.

 

Bibi şi Tina

Bibi şi Tina sunt două adolescente vorbăreţe, prietenoase, deştepte şi simpatice, sunt prietene de nedespărţit şi iubesc la nebunie caii. Cel mai mult din lume le place să se plimbe împreună călare. Micuţei vrăjitoare Bibi Blocksberg nu-i e frică de nimic niciodată, mai ales dacă are de a face cu vreo nedreptate. Tina, deşi mult mai chibzuită şi prudentă, nu ezită să participe alături de Bibi la marile aventuri. Puterea magică a lui Bibi joacă un rol important în experienţele lor, deşi Bibi de obicei nu-şi foloseşte abilităţile speciale decât în cazuri excepţionale. La sfârşit de săptămână şi în vacanţe, Bibi o vizitează deseori pe Tina la ferma familiei Martin, unde o ajută pe mama Tinei în jurul grajdului, dar îşi găsesc timp şi pentru pasiunile lor: să caute animale şi să se întreacă la călărit. Prietenul Tinei le însoţeşte adesea. Evenimentele se petrec în grajd şi prin împrejurimi, unde toate elementele visurilor unei adolescente sunt date: cai, călărit, prima dragoste şi Castelul Count. Deşi puterea magică a lui Bibi este întotdeauna la îndemână, fetele au parte de fantezie şi aventuri chiar şi fără magie.