Lady Gaga vrea un Oscar

De: Mioara Tronaru / 15.01.2013, 17:27
Lady Gaga vrea un Oscar
Sau cel puţin asta crede Quentin Tarantino, regizorul excelentului ”Django Unchained” care şi-ar dori să o coopteze într-un proiect personal.

Fascinaţia lui Quentin Tarantino pentru Lady Gaga nu e de ieri de azi. Regizorul a mărturisit că, încă de la apariţia videoclipului ”Telephone”, a devenit un mare fan al divei. Cu ocazia decernării premiilor Globul de Aur, Tarantino a vorbit de mai multe ori de eventualitatea de a realiza un film cu interpreta ”Poker Face” şi “Bad Romance”: ”Lady Gaga are nevoie de o nouă provocare şi şi-a fixat ca obiectiv câştigarea unui Oscar în următorii cinci ani. Iar eu aş vrea neapărat să fac un film cu ea. E o femeie fascinantă într-adevăr”.

Lady Gaga este cunoscută mai ales pentru videoclipuri şi ţinute vestimentare extravagante decât pentru talentele de actriţă. Dar fanii săi au putut-o vedea într-un episod din ”The Sopranos”, unde făcea figuraţie pe malul unei piscine, şi în ”Men in Black 3”, unde apare pe unul dintre monitoare. Vedeta şi-a exersat vocea şi într-un episod din ”The Simpsons”. Dar cea mai mare realizare de până acum este apariţia în ”Machete Kills”, filmul lui Robert Rodriguez.