LALA Band. Aşa a început TOTUL!

De: Mioara Tronaru, Nicoleta Nicolae / 08.04.2013, 11:29
LALA Band. Aşa a început TOTUL!
Nici nu gândeau în 2010, atunci când şi- au făcut curaj să vină la casting, că vor forma trupa fenomen a României. Nici prin cap nu le trecea atunci că acea zi urma să le schimbe întreaga viaţă. Membrii trupei Lala Band îşi amintesc cum a început totul!

Criss

“Eu am aflat de casting cum s-a anunţat. Am făcut pregătire cu Crina Mardare, şi cu emoţiile în gât am dat primul casting. Atât de mari au fost emoţiile încât m-am ascuns în baie şi nici măcar nu am aşteptat să văd dacă am fost acceptată sau nu. La a doua etapă eram deja mai pregătită şi stăpână pe emoţiile mele. Îmi doream mult să fac parte din acest proiect pentru că, deşi am mai jucat în trei telenovele, acest serial deţinea toate cele trei lucruri care îmi plac: actorie, muzică şi dans”, îşi aminteşte Criss.

 Vlad

Pe Vlad, mama sa a fost cea care l-a înscris la acest casting. “O să râdeţi, dar mama a făcut totul. Îmi amintesc că era 03.00 dimineaţa când ea a intrat plângând la mine în cameră  şi m-am trezit din somn. M-am speriat, dar veştile erau unele bune. Mama plângea pentru că eu am luat castingul. A fost pentru prima oară când auzisem de acel casting pe care l-am şi luat. Vă daţi seama că la 3 noaptea, trezit din somn i-am zis „Lasă-mă în pace cu tot cu castingul tău, că nu mă duc la niciun casting”. Până la urmă am acceptat să mă duc la prima etapă de la Liceul Dinu Lipatti unde am fost acceptat mai departe, iar la cea de a 2-a etapă am venit la casting la 3 ore după majoratul meu aşa… cu ochii căzuţi până în gură, cu vocea praf ( la cât am ţipat şi cântat de ziua mea). Spre surprinderea mea, am luat şi abia atunci am zis „BĂ… sunt talentat :))”. Ce a urmat după aceea e legendă”, spune Vlad.

Alina

Deşi s-a înscris în ultima zi de casting, Alina a avut norocul să fie selectată pentru a juca în serialul fenoment “Pariu cu viaţa”. “Am aflat destul de târziu de casting şi m-am înscris în ultima zi. Cred că a fost mâna destinului. Eram în perioada de teze, chiar în aceeaşi zi cu castingul am avut una. Emoţiile trăite în perioada castingului ne-au apropiat şi mai mult deoarece toţi ne doream să fim printre cei selectaţi, visam deja la ce va urma. Şi iată că visele devin realitate! “LaLa Band” este o şansă, o oportunitate de a ne exprima pe ritmurile muzicii. S-a transformat într-un proiect ambiţios, aşa cum sunt toţi membrii trupei”, spune Alina.

Dorian

Dorian a fost unul dintre puţinii tineri selectaţi la preselecţii şi s-a bucurat foarte mult, mai ales că trecea printr-o perioadă mai dificilă. “În perioada respectivă a trebuit să mă împart între Bucureşti şi Constanta, întrucât bunicii mei au avut probleme de sănătate şi a trebuit să- i internez în spital, ceea ce mi-a îngreunat pregătirea pentru casting. Încă de când mi-am cunoscut colegii la casting mi-am dat seama că, dacă voi avea şansa să lucrez cu ei mai departe, o să fie o experienţă de neuitat! Din 30.000 de concurenţi on-line, am rămas câteva sute. În continuare am trecut printr-o săptămână de probe dificile şi am rămas doar câţiva dintre noi. Şi uite aşa s-a format LaLa Band”, îşi aminteşte Dorian.

Sore

Sore nu a venit singură la presecţii. “Mama a stat pe culoarele din Buftea toată săptămâna cu cele mai bune arme pregătite: apa, ciocolata, vorbe bune. Şi toţi apropiaţii mei care dădeau telefoane din oră în oră să afle ce s-a mai întâmplat. Eu am terminat Facultatea de Regie şi Film şi faptul că am fost aleasă din 30.000 de tineri veniţi la casting a fost un cadou extraordinar de licenţă şi nu numai”.

Bubu

Bubu a fost  luat puţin prin surprindere de acest casting. “Nu plănuiam să particip la un asemenea proiect, dar mi-am zis să încerc şi să văd dacă reuşesc să mă calific într-o competiţie cu 30.000 de concurenţi. Dar pentru că această competiţie s-a desfăşurat la mine la liceu, mi-am zis de ce să nu încerc? Castingul a durat aproximativ o lună şi jumătate, timp în care mi-am dat seama că este un proiect foarte serios cu perspective foarte mari. Până la urmă m-am implicat total în această încercare şi am început să cred foarte tare în ea”, spune Bubu.

Alexia  

Nici Alexia nu şi-a pus mari speranţe atunci când a venit la casting, aşa că atunci când a aflat că va primi un rol în serialul “Pariu cu viaţa”, a ţipat de fericire. “M-am înscris online în ultima zi. Îmi doream foarte mult să mă reîntorc în studiourile MediaPro Pictures. Spun să le revăd datorită faptului că m-au fascinat prima dată la vârsta de 8 ani, când am avut nişte filmări pentru emisiunea Abracadabra. Răspunsul pozitiv al primei etape de casting a fost chiar de ziua bunicii mele, făcându-i un mare cadou prin asta. A doua etapă s-a desfăşurat la Buftea şi, timp de o săptămână,  am fost ca pe jar, negăsindu-mă pe lista eliminaţilor. Am ţipat de fericire când producătorul serialului, Dna Ruxandra Ion m-a distribuit în rolul Monicai. Acum pot spune că mă regăsesc în personajul Monica în momentele în care este plină de viaţă, în momentele în care este hotărâtă, dar mai ales când dansează şi cântă.

După succesul cu „Pariu cu viaţa”, MEDIAPRO Pictures organizează casting pentru o nouă producţie

 Înscrie-te la casting pe mailul [email protected], între 31 martie – 15 aprilie, şi poţi juca alături de idolii tăi din LaLa Band. Sunt aşteptaţi tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 25 ani, cu aptitudini actoriceşti şi muzicale.  Doritorii trebuie să trimită prin e-mail la adresa [email protected], între 31 martie – 15 aprilie 2013, un CV (care să conţină obligatoriu: numele, prenumele, data şi anul naşterii, înălţimea, greutatea şi numărul de telefon), fotografii şi, opţional, un material video prin care să îşi demonstreze aptitudinile muzicale. Dimensiunea e-mailului trimis nu trebuie să depăşească 10 Mgb.
Crede în şansa ta, înscrie-te la casting pe adresa de e-mail [email protected], între 31 martie – 15 aprilie, şi poţi fi chiar tu unul dintre cei aleşi să continue povestea de succes a serialului fenomen “Pariu cu viaţa”!