LaLa Band revine la TV! Începe o nouă viaţă

De: Cătălina Matei / 31.01.2014, 08:00
LaLa Band revine la TV! Începe o nouă viaţă
“O nouă viaţă”, prima telenovelă muzicală românească va avea premiera duminică, 2 februarie, de la 20.30, zi în care postul Acasă TV aniversează 16 ani!

Nouă producţie, care derivă din serialul de succes “Pariu cu viaţa”, vine cu un scenariu inedit, cu piese originale LaLa Band, cover-uri celebre, iar la începutul şi finalul fiecărui episod, telespectatorii vor urmări videoblog-uri cu membrii LaLa Band.

“Ioana se întoarce din străinătate, unde a fost plecată pentru studii. Când ajunge acasă, afla că i-a fost ascuns ceva grav”, spune Alină. “Andrei începe O nouă viaţă destul de încrezător în forţele proprii, îşi deschide un business alături de prietenii săi, relaţia cu Ioana este una linşitită… însă lucrurile nu vor fi roz pentru prea multă vreme!”, o completează Dorian.

Adolescenţii care au format LaLa Band în “Pariu cu viaţa” sunt acum nişte tineri care încearcă să-şi construiască “O nouă viaţă”.

 

Anca suferă de amnezie retrogradă (pierderea parţială a memoriei) în urma unui accident de motocicletă. Vlad, iubitul ei, se învinovăţeşte pentru accident şi se ascunde de prietenii săi, de toată lumea. Ioana tocmai se întoarce de la un master făcut la Paris şi descoperă că familia i-a ascuns accidentul surorii ei, care nu o recunoaşte. Andrei îşi deschide un studio de înregistrări alături de Dima şi Cristi şi Ioana semnează un contract pentru o carieră solo cu impresarul care fură brandul LaLa Band!

Vlad lucrează la un depozit de la periferie alături de foştii săi colegi de trupă, Rafael şi Jenel, care sunt implicaţi alături de Pavarotti în diverse “combinaţii” periculoase. Monica e însărcinată şi stă la Paris cu Ioana.  Nu ştie dacă tatăl copilului ei este Dima, soţul ei de care vrea să divorţeze, sau bărbatul care a violat-o. Sara are un contract cu impresarul Ioanei şi acceptă să cânte în noua formula a trupei LaLa Band, iar Bubu pleacă la studii în străinătate.

Traian, un bărbat care îi răpise în trecut pe copii pentru a-i duce la fetiţa lui bolnavă de cancer, a cărei ultimă dorinţă era să-şi vadă idolii, reapare în viaţa lor cerându-le iertare. 

 

În acest puzzle ale cărui piese par că nu se leagă, există o eminentă cenuşie care doreşte să distrugă familia Anghel! El este Filip Mărculescu, un avocat bogat, influent, fără scrupule, care vrea să răzbune destrămarea familiei sale. Tatăl lui Filip s-a sinucis după ce, acum 20 de ani, a fost compromis public, sărăcit şi condamnat într-un proces în care Sandu Anghel, în complicitate cu un senator, o judecătoare şi un contabil au făcut în aşa fel încât toată vina să cadă asupra lui. Filip îi ataca pe toţi membrii familiei Anghel, Anca, Ioana, Andrei, Mara, în moduri diferite, regizând problemele pe care aceştia le consideră ghinioane, destin, sau necazuri aparent fără legătură între ele.

Va reuşi Filip Marculescu să distrugă familia Anghel? Telespectatorii vor afla urmărind de luni până joi, de la 20.30, prima telenovelă muzicală românească, “O nouă viaţă”, la Acasă TV!