Lângă ce vedete apare Nadia Comăneci la Globurile de Aur 2015!

Apropo.ro / 12.01.2015, 12:49
Lângă ce vedete apare Nadia Comăneci la Globurile de Aur 2015!
Nadia Comăneci a spus "Prezent" la Globurile de Aur 2015, acolo unde a dat nas în nas cu vedete de calibru.
 
Foto: Facebook
 
Foto: Facebook
 
Că Nadia Comăneci se ocupă de condiţia fizică a fostei soţii a lui Tom Cruise, Katie Holmes se ştie deja, pentru că fosta mare gimnastă şi-a exprimat pe reţelele de socializare bucuria de a o antrena  pe Katie, care a vizitat-o de mai multe ori în Oklahoma. Se pare că prietenia Nadiei Comăneci cu Holmes este de durată, căci cele două vedete sunt nedespărţite.
 
Foto: Facebook
 
Astfel, Nadia şi Katie Holmes s-au afişat împreună şi la Globurile de Aur 2015, eveniment desfăşurat la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles (California). Cu ocazia acestei gale, fosta mare sportivă a postat pe pagina sa oficială de Facebook mai multe fotografii în care apare cu soţul ei alături de mari vedete de la Hollywood precum Jennifer Lopez, David Duchovny, Salma Hayek, Jennifer Aniston şi Justin Theroux. 
 
Foto: Facebook
 
Foto: Facebook
 
Gala Globurilor de Aur este renumită pentru atmosferă de obicei foarte relaxată în care se desfăşoară şi pentru nenumăratele vedete care fac parade pe covorul roşu. Nadia Comăneci este invitată  adesea să participe la evenimentele de marcă  din Los Angeles, pe care le onorează în funcţie de programul său încărcat.