Lara Fabian revine în România

De: Cătălina Matei / 16.10.2014, 12:56
Lara Fabian revine în România

Artista internaţională Lara Fabian revine în România, în data de 20 octombrie 2014, la Sala Palatului din Bucureşti. Călătorind prin aproape întreaga lume, artista franceză este numită "Fenomenul", în Franţa şi Canada.

Artistă pregăteşte un concert cu cele mai faimoase cântece ale ei, precum “Je t’aime” - preferată
tuturor, „Tu t’en vas” ,“Şi tu m’aime” “Deux ils, deux ells” , precum şi ultimele hituri de pe albumul ei din Aprilie 2013. Un show senzaţional ce a cucerit marile scene din Europa, SUA, America de Sud, Asia şi Australia. În anul 1991, Lara Fabian înregistra primul ei album dintr-un număr de 16.

Albumul de debut al artistei, numit "Lara Fabian", a primit discul de platină în mai puţin de 2 săptămâni, având vânzări de peste 1 milion de copii.

Succesul artistei e cunoscut în întreaga lume pentru cele 11 albume cu disc de platină şi un album cu 3 discuri de platină, cea mai bună voce feminină, cea mai bună melodie, şi cele mai multe înregistrări vândute în Europa.

Lara Fabian s-a născut în 9 ianuarie 1970, în Belgia, fiind unicul copil al cuplului Luisa şi Pierre. Artista cântă în limbile italiană, spaniolă, portugheză, rusă, germană, ebraică sau greacă şi a deţinut mereu poziţii înalte în topurile de muzică franceze. Lara Fabian e des comparată cu Celine Dion, soprană lirică cu o voce luminoasă şi caldă.

Concertul Lara Fabian este organizat de ART BG.

BILETE, prin eventim.ro

Categoria I - De la 295,00 RON

Categoria II - De la 245,00 RON

Categoria III - De la 195,00 RON

Categoria IV - De la 145,00 RON

Categoria V - De la 125,00 RON