Las Fierbinţi a invadat sediul PRO TV!

De: Nicoleta Nicolae / 13.07.2015, 10:50

Las Fierbinţi a invadat sediul PRO TV!
Simpaticele personaje din Las Fierbinţi au luat cu asalt studioul de ştiri, platourile şi redacţia PRO TV, pe care le-au vizitat curioşi şi s-au întâlnit cu cei pe care îi văd, zilnic, la televizor. Invazia fierbinţenilor la PRO TV nu a fost lipsită de aventuri: pene de curent, intervenţii în ştiri, probleme cu prompterele, păţanii cu setările camerelor de filmat, toate cauzate, bineînţeles, de vizitatori.

12 personaje din Las Fierbinţi au vizitat şi devastat studiourile de ştiri, vreme, sport, platoul emisiunii La Măruţă, camera serverelor, sălile de şedinţe, cabinele de sunet şi redacţia PRO TV. Giani, Gianina, Celentano, Firicel, Robi, Raţă, Brânzoi, Bobiţă, Dorel, Aspirina, Ardiles şi Vasile şi-au exersat talentele de oameni de televiziune, dar mai mult i-au încurcat pe prezentatorii PRO TV, în timp ce aceştia îşi pregăteau materialele pentru ziua în curs.

“Grila de vară PRO TV are la bază divertisment, interactivitate şi conţinut fresh. De aceea, vom continua campania Vara se joacă la PRO TV şi tradiţia de a invita publicul la joacă pe durata verii. În această perioadă suntem puşi pe distracţie, iar telespectatorii noştri “o ard pe comedie” în fiecare săptămână, alături de personajele din Las Fierbinţi. Tocmai de aceea, ne-am gândit că în sediul nostru am putea să aducem energia şi distracţia fierbinţenilor, care să ne ofere, în stilul specific, ajutor într-o zi normală de muncă. Rezultatul este unul tipic fierbinţean şi sperăm să vă placă la fel de mult ca şi nouă!”, declară Lucia Antal, Director Marketing PRO TV.


“Las Fierbinţi este singurul serial românesc cu 100% leadership în fiecare dintre sezoanele difuzate, iar personajele sunt deja repere pentru cei care ne urmăresc. Invazia fierbinţenilor în PRO TV se întâmplă săptămânal, la televizor, însă de data aceasta au venit în vizită la sediul PRO TV şi au dat peste cap o zi normală de muncă în redacţie.”, continuă Dragoş Buliga, regizorul serialului Las Fierbinţi.


Andreea Esca, Bebe Cotimanis, Cabral Ibacka, Cătălin Măruţă alături de RedBlonde şi trupa Zero, Corina Caragea, Lavinia Petrea, Magda Pălimariu, Mihai Dedu, Monica Dascălu, Nadine, Neti Sandu, Oana Andoni, Oana Cuzino, Sore şi Vica Blochina s-au ciocnit într-o zi normală de muncă cu personajele din Las Fierbinţi, care le-au făcut programul mult mai complicat decât se aşteptau.