Laura Cosoi a creat un tablou din seminţe pentru o cauză nobilă

Apropo.ro / 19.12.2014, 11:00
Laura Cosoi a creat un tablou din seminţe pentru o cauză nobilă
Laura Cosoi a dat startul campaniei caritabile “TabloRaw”, iniţiate de prima cofetărie-ceainărie raw-vegană din România, pentru promovarea alimentaţiei vii şi a donaţiilor pentru cauze nobile.
 
 
 
Laura a fost invitată să facă un tablou din seminţe şi ingrediente naturale din care de obicei se fac tartele, prăjiturile, torturile, brioşele şi bomboanele raw-vegane. Pentru că iubeşte dansul şi poezia din jurul său, Laura a ales ca tema pentru tabloul său “sănătos” o balerină pe care a colorat-o din goji, migdale, seminţe, praf de turmeric, susan şi fulgi de cocos. Tabloul va fi scos la licitaţie pe site-ul www.rawcoco.ro, iar banii se vor duce către secţia de oncologie pediatrică a Spitalului Marie Curie prin Asociaţia Beneva pentru a cumpăra catetere şi aparatură medicală necesară tratării copiilor care suferă de cancer.
 
 
 
“Am fost încântată de invitaţia Ancăi Alungulesei, fondatoarea RawCoco, pentru că mi s-a părut interesant cum ingredientele naturale şi seminţele de toate felurile care de obicei creează compoziţia unui desert delicios şi sănătos pot lua alt chip cu ajutorul creativităţii”, povesteşte Laura Cosoi. Balerina colorată şi îmbrăcată de Laura în seminţe de tot felul va putea fi cumpărată de pe site-ul cofetăriei pentru a ajuta o cauză pe care Laura o susţine de mult timp: “Îmi doresc să ajut cum pot copiii bolnavi de cancer care sunt atât de chinuiţi şi cărora le lipsesc multe lucruri esenţiale pentru tratamentele vitale pentru ei. Acest tablou “viu” îmi doresc să ajungă la o persoană care să ştie că alături de toată aprecierea mea, va primi şi satisfacţia unui gest nobil uriaş făcut pentru nişte copii mult prea crunt loviţi de un diagnostic înspăimântător. Sper ca balerina mea diafană în care am pus mult suflet să ajute copiii”, spune cu speranţa Laura Cosoi.