Laura Cosoi, inocentă şi virgină în Nunta perfectă!

De: Nicoleta Nicolae / 29.04.2015, 10:00
Laura Cosoi, inocentă şi virgină în Nunta perfectă!
Laura Cosoi vine în atenţia publicului cu un rol cu totul surprinzător. De această data, actriţa nu interpretează rolul unei femei sexy care stăpâneşte perfect arsenalul seducţiei, ci o tânără inocentă şi virgină, care încearcă să aducă pe toată lumea pe calea cea dreaptă.

“Am incercat sa fac adevarate exercitii de imaginatie si sa descopar asemanarile pe care le am cu Hortensia, personajul pe care-l interpretez in Nunta perfecta. Hortensia are mania religiei si crede cu putere ca trebuie sa se pastreze virgina pentru barbatul cu care se va marita. Ea nu este doar “ciudatica” din grupul celor cinci domnisoare de onoare de la “Nunta perfecta”, ci si personajul colorat care devine amuzant de fiecare data cand interactioneaza cu cineva”, spune Laura Cosoi, care este convinsa ca acest rol va surprinde cu siguranta spectatorii. Si aceasta pentru ca personajul este diametral opus celor interpretate de actrita pana in acest moment.

Adela Popescu, Adina Galupa, Alina Chivulescu, Jojo Catalina Grama si Dan Radulescu sunt “nuntasii” pe care Laura Cosoi incearca sa-i aduca “pe calea cea dreapta” la “Nunta perfecta”. Hortensia este privita de celelalte fete ca fiind verisoara ciudatica, astfel incat nimeni nu intelege cum de ea e singura care reuseste sa cucereasca un barbat la nunta. Dar cand afla ca tot ce vrea ea este sa faca din acesta un bun crestin, isi dau seama ca n-ar trebui sa-si mai faca atatea probleme.

Nunta perfecta este o comedie in adevartul sens al cuvantului”, explica Laura Cosoi motivele pentru care iubitorii de teatru ar trebui sa aleaga acest spectacol. “Cu siguranta te vei indragosti de personaje, vei uita de cotidian, te vei afla la o adevarata petrecere si la o nunta mai putin perfecta”, mai spune actrita.  

In “Nunta perfecta”, “haina il face pe om” si aceasta pentru ca toate costumele realizate de Almaz reprezinta parerea lui Tracy, mireasa, despre cei care le poarta. Astfel ca, daca pentru actori si spectatori ele sunt o incantare, pentru personajele din spectacol ele au insemnat doar razbunare si umilinta la care ii supune Tracy. Din acest punct de vedere, Hortensia, cu mania sa religioasa, este pentru Tracy “mielul lui Dumnezeu”. “Costumul meu este foarte frumos si ma duce cu gandul la inocenta si puritate. Sunt ca o papusa de portelan imbracata cu el”, spune actrita.