Laura Cosoi, o vrăjitoare posedată

De: Mioara Tronaru / 24.11.2013, 10:00
Laura Cosoi, o vrăjitoare posedată
All Hollow lansează filmul de scurtmetraj ”Becoming”. Protagonista este Laura Cosoi, în ipostaza unei vrăjitoare posedate. ”Becoming” este un tribut adus filmului mut şi o interpretare modernă a mitului Zburătorului.

Regizorul Vlad Feneşan, membru al echipei editoriale All Hollow, a câştigat premiul “Best Short Feature” în cadrul Los Angeles Indie Film Fest şi New York Independent Film Festival cu scurtmetrajul “Detaşamentul Orb” (2013). Echipa care a realizat conceptul filmului este formată din Vlad Feneşan (regizor), Ovidiu Buta (stilist), Alexandru Abagiu (make-up artist) şi Sorin Stratulat (hairstylist), iar garderoba a fost compusă din piese Lena Criveanu şi Mioara Fulga.

“Intenţia a fost aceea de a crea un fashion movie folosind instrumentele caracteristice filmului mut. Am lucrat cu o echipă extraordinară, extrem de creativă – de la Ovidiu Buta la Alex Abagiu şi Sorin Stratulat. Cu Laura Cosoi este a două oară când colaborez, este o actriţă talentată şi deschisă unor astfel de experimente artistice”, declară Feneşan.

Filmul poate fi vizionat aici: http://vimeo.com/79475561.