Laura Cosoi, scene fierbinţi în „CEL ALES”

De: Nicoleta Nicolae / 24.04.2015, 19:00
Laura Cosoi, scene fierbinţi în  „CEL ALES”
Film de acţiune inedit în peisajul filmului românesc din ultimii ani, “CEL ALES”, regizat de Cristian Comeaga, care se lanseaza astazi in cinematografele din toata tara, contine scene fierbinti in care este implicata Laura Cosoi, personajul principal feminin.

Expresiile “mai colorate”, scena de sex intre Laura Cosoi si protagonistul Bogdan Stanoevici si o tentativa de viol, a carui “victima” este tot Laura Cosoi, precum si o serie de crime au facut ca filmul “Cel Ales” sa fie restrictionat vizionarii persoanelor care nu au implinit 15 ani: “Violenţa şi sexul nu au decât o contribuţie nesemnificativă, determinante sunt povestea inedită şi surprizele oferite spectatorului scenă de scenă”, e de parere regizorul si producatorul Cristian Comeaga, care marturiseste ca il intereseaza in primul rand spectacolul.

“Filmul este atat de bun incat cu siguranta scenele de nuditate vor trece neobservate. Am vorbit cu regizorul, am inteles motivatia si am tratat toate scenele cu profesionalism”, spune si Laura Cosoi. In ceea ce priveste scena de viol, Laura Cosoi isi aminteste o intamplare amuzanta de la filmari: “Regizorul si-a dorit foarte mult ca eu sa nu ma intalnesc inainte de filmare cu cascadorul care il interpreta pe violator. Sansa a facut ca, exact inainte de inceperea secventei scenei de viol sa impart cu el aceeasi rulota. Am descoperit in cele 15 minute petrecute impreuna, in spatele aparentei de baiat rau, acest barbat de care trebuia sa imi fie teama, ascundea o fire galanta, politicoasa, care face multe actiuni de caritate, ceea ce nu m-a ajutat.:) ”, adauga Laura Cosoi.

Protagonistul filmului, Bogdan Stanoevici, interpretează un personaj care evoluează pe parcursul a mai mult de trei decenii, de la absolvirea liceului până în pragul senectuţii. Alături de el, în alte rolurile principale apar Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu şi Olimpia Melinte. “CEL ALES” este produs de Domino Film, distribuit de IntercomFilm şi se lanseaza astazi in cinematografele din toata tara.

Spectatorii thrillerului CEL ALES  vor avea pe langa sansa de a urmari un film care ii va captiva si pe aceea de a trece din fotoliul de spectator direct in fata camerei de luat vederi! Cei care vor viziona filmul CEL ALES şi vor păstra biletul de intrare in cinema se vor putea înscrie la tragerea la sorţi ce va desemna spectatorul sau spectatoarea care va primi un rol în urmatorul film regizat de Cristian Comeagă.