Laura Micovschi (Antena Stars) a avut parte de o aniversare aproape de… infarct!

De: Cătălina Matei / 24.09.2014, 05:00
Laura Micovschi (Antena Stars) a avut parte de o aniversare aproape de… infarct!
În weekend, Laura Micovschi, prezentatoarea jurnalului “Star Magazin” de la Antena Stars şi-a aniversat ziua de naştere şi a avut parte de o surpriză de proporţii.

Laura şi-a plănuit o super petrecere la Cluj, la care şi-a invitat prietenii din toată ţara: “Eu-s din Satu Mare şi Ardealul este dragostea mea. În weekend, m-am simţit minunat înconjurată de toţi cei dragi: prieteni din copilărie, din şcoală, din facultate. Deşi părinţii nu au putut veni la petrecere, mi-au trimis cel mai frumos buchet de flori din câte există pe lume”, spune emoţionată Laura.

Foto: arhiva personală

Cu o seară înainte de pleca spre Cluj, Laura a avut parte de o surpriză care a făcut-o să urle (la propriu). “Avându-l complice pe soţul meu care a lăsat uşa descuiată, colegele mele de la Antena Stars au intrat în casă, la miezul nopţii, şi au început să-mi cânte “la mulţi ani”. Până să-mi dau seama ce se întâmplă, am început să ţip de frică, câinele lătra de mama focului, iar Cosmin se distra şi încerca să mă liniştească.

Foto: arhiva personală

Am cei mai buni colegi din lume! Ei mi-au dăruit un cadou neaşteptat: un filmuleţ  haios în care şi-au pus toate gândurile lor bune pentru mine”, încheie prezentatoarea.