Liam Hemsworth a dat-o de gol! Ce mănâncă Jennifer Lawrence înainte de scena sărutului!

Apropo.ro / 19.11.2014, 15:56
Liam Hemsworth a dat-o de gol! Ce mănâncă Jennifer Lawrence înainte de scena sărutului!
Jennifer Lawrence este mereu pusă pe şotii la filmări. Fire veselă şi spontană, actriţa a învăţat de la tatăl ei să fie mereu cu zâmbetul pe buze.
Potrivit Perfecte.ro, cu ocazia premierelor din întreaga lume a noului film din seria Hunger Games, s-au aflat o mulţime de detalii picante de la filmări. Liam Hemsworth a dezvăluit, de exemplu, că Jennifer Lawrence mânca adesea usturoi sau peşte înainte de scenele lor de sărut.
 
„E una dintre cele mai bune prietene ale mele, o iubesc, dar dacă are o scenă care implică un sărut mănâncă peşte sau usturoi. De fiecare dată când o sărutam, era neplăcut”, a spus Liam Hemsworth.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Jennifer Lawrence este cunoscută pentru faptul că face mereu glume pe platoul de filmare şi nu numai. „Umorul m-a ajutat să trec peste greutăţile de la Hollywood. Tata m-a învăţat mereu să fac haz de necaz şi să mă autoironizez. Cred că pot avea o conversaţie serioasă  timp de 5 minute, după care izbucnesc în râs”, spune actriţa.
 
Se pare că Jennifer Lawrence şi Liam Hemsworth se înţeleg extrem de bine. Mai mult decât atât, actriţa l-a ajutat pe Liam să treacă mai uşor peste despărţirea de Miley Cyrus. 
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
„Să fii în compania unei persoane ca Jen, care este atât de sinceră şi râde toată ziua, te forţează să trăieşti în prezent. Sunt mult mai fericit. O perioadă destul de lungă am uitat cât de important este să trăieşti clipa”, a spus Hemsworth.
 
Jennifer Lawrence a fost impecabilă la premierele The Hunger Games – Mocking Jay Part 1. La premiera de la Los Angeles, vedeta a fost o apariţie extrem de elegantă şi admirată de toţi cei prezenţi la eveniment.