Liana Stanciu, în tinereţe. A pozat provocator! Abia o recunoşti! Foto&Video

Apropo.ro / 02.07.2018, 12:16
Liana Stanciu, în tinereţe. A pozat provocator! Abia o recunoşti! Foto&Video
Membră a Coaliţiei pentru Familie, Liana Stanciu militează pentru apărarea familiei prin modificarea Constituţiei.

„Coaliţia pentru Familie” a adunat până în prezent 825.000 de semnături în favoarea proiectului de lege pentru revizuirea Constituţiei în sensul definirii căsătoriei ca fiind uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie.

Liana Georgescu Stanciu om de radio şi televiziune, care conduce şi Asociaţia ‘Părinţi pentru ora de Religie’, a atras atenţia asupra faptului că, „în ultima vreme, se vorbeşte din ce în ce mai puţin despre familie şi din ce în ce mai mult despre cuplu”.

„Cel mai important lucru pe care l-am primit de la Dumnezeu este, fără îndoială, familia mea. E refugiul meu şi locul în care mă regăsesc 100%”, a adăugat ea.

În trecut, totuşi, vedeta nu credea în instituţia căsătoriei, sau cel puţin aşa declara atunci când poza în costum de baie pe coperta unei reviste.

Liana Stanciu este o prezentatoare de radio şi televiziune din România. Suferă de disfonie din naştere, ceea ce conferă vocii sale un timbru aparte, care a contribuit la celebritatea ei. A prezentat la posturile Radio Contact (12 ani), Radio Star, şi a lucrat la televiziunile Antena 1 şi B1 tv.  În prezent realizează la Magic Fm, alături de Raul Brebu, emisiunea matinală „Magic Start”, unul dintre cele mai audiate programe matinale de radio din România. Liana Stanciu este căsătorită cu Mihai Georgescu de la Bere Gratis sunt căsătoriţi de 11 ani şi au împreună o fetiţă, Teodora.

Foto Facebook