Lifestyle de vedetă: Nicio masă fără…

De: Cătălina Matei / 29.06.2013, 07:00
Lifestyle de vedetă: Nicio masă fără...
O alimentaţie sănătoasă nu mai e demult doar un moft, nici măcar pentru vedetele de la Hollywood care sunt tot mai preocupate de ce mănâncă juniorii lor.

Jennifer Garner, Gwyneth Paltrow, Heidi Klum şi Jessica Alba adoră să gătească alături de cei mici, pentru a-i învăţa cât de importante sunt vitaminele şi Omega 3 într-o alimentaţie sănătoasă.

Jennifer Garner are propria Academie… de gătit!

Se ştie că actriţa este extrem de implicată în educaţia nutriţională în rândul americanilor, iar de curând a lansat Cursurile de Vară Frigidaire ale Academiei de gătit pentru copii, în Yorktown Heights, New York. Mămică a trei copii, două fetiţe şi un băiat, Jennifer s-a distrat de minune alături de prichindeii care culegeau legume şi fructe proaspete. „Sunt un fan înfocat al pieţelor intesate de tarabe pline de produse proaspete. Este foarte important să le arătăm celor mici care este drumul mâncarii de la fermă până în farfurie, pentru că numai aşa putem să le creăm obiceiuri alimentare sănătoase”, a declarat actriţa într-un interviu.

Gwyneth Paltrow, reţete pentru copii

Extrem de pasionată de gătit, dar şi foarte preocupată de ce anume consumă copiii ei, actriţa le găteşte celor mici, Moses şi Apple, doar reţete sănătoase, pe care le şi postează pe site-ul ei goop.com. Iar cuvântul de ordine este… vitamine! Cât mai multe! Poate şi d-asta Gwyneth a scos din dieta familiei produsele pe care le consideră nesănătoase: pastele, orezul şi pâinea. Actriţa a lansat recent o carte cu reţete simple şi benefice pentru organism şi a vorbit deschis despre obiceiurile alimentare ale familiei sale. Printre alimentele sale preferate se numără şi peştele, cea mai importantă sursă naturală de Omega 3.