Lili Sandu dezvăluie „ingredientele” bărbatului ideal

De: Nicoleta Nicolae / 16.01.2015, 08:00
Lili Sandu dezvăluie „ingredientele” bărbatului ideal
„Onest, loial şi cel mai bun prieten”. Aşa descrie Lili Sandu bărbatul perfect pentru ea.

Lili Sandu intră sâmbătă, 17 ianuarie, în bucătăria lui Nicolai Tand de la Antena Stars. „Star Chef”-ul Lili Sandu va găti una dintre reţetele ei preferate, crab cakes, dar va şi dezvălui ce nu trebuie să îi lipsească unui bărbat pentru a o face fericită.

„Trebuie să fie onest, loial şi să-mi fie cel mai bun prieten”, spune Lili Sandu atunci când este întrebată ce aşteptări are de la o relaţie şi cum arată partenerul ideal în viziunea ei. De fapt, Lili declară că principala îndatorire a unui bărbat este una singură: „să menţină o femeie fericită”.  

Deşi actriţa recunoaşte că nu găteşte foarte des, puţinele reţete pe care le stăpâneşte extrem de bine i-au adus numai complimente. „Sunt regina salatei de vinete, toată lumea o apreciază”, declară Lili, care va şi mărturisi în cadrul emisiunii secretul ei de preparare. Iar ea nu se va opri aici cu dezvăluirile: le va da telespectatorilor Antena Stars una dintre reţetele ei de frumuseţe: un shake pe care îl bea în fiecare dimineaţă. Ce conţine acesta, sâmbătă, de la 12:00, la „Star Chef”.