Liviu Vârciu prezintă “Star News” la Antena 1

Redacția / 29.01.2015, 15:11
Liviu Vârciu prezintă “Star News” la Antena 1
Începând din 31 ianuarie, în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 20.00, Liviu Varciu le va aduce telespectatorilor Antena 1 cele mai proaspete ştiri din lumea showbiz-ului autohton.
“Star News” prezintă în 30 de minute cele mai importante mondenităţi ale săptămânii trecute, exclusivităţi şi materiale speciale despre vedetele de la noi. 
 
În contextul în care toate starurile se plâng ca sunt hărţuite de paparazzi, Liviu Varciu le provoacă să încerce pentru o zi să intre în pielea unui paparazzo, să vadă dacă şi-ar putea câştiga existenţa astfel, să vadă dacă sunt în stare să descopere un subiect despre personajul care le va fi indicat chiar de el. Provocarea va fi bineînţeles şi un foarte bun prilej de situaţii amuzante  între Varciu şi “paparazzo celebru” pe tot parcursul filajului.
 
Foto: Facebook
 
“De ani de zile sunt în vizorul pararazzilor şi al presei mondene, dar acum a venit rândul meu să fiu cu ochii pe tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Cine cu cine, de ce, cum, unde, când, în ce fel, vom răspunde la toate aceste întrebări şi vom vedea împreună ce se întâmplă în viaţa persoanelor publice. Vă aştept aşadar în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20.00, cu noutăţi şi picanterii mondene!”, a declarat Liviu Varciu.