Liza Minnelli, internată într-o clinică de dezintoxicare

Apropo.ro / 19.03.2015, 11:37
Liza Minnelli, internată într-o clinică de dezintoxicare
Cântăreaţa şi actriţa americană Liza Minnelli s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, afirmă revista People.
Vedeta americană, în vârstă de 69 de ani, a început deja tratamentul în acea clinică de dezintoxicare, al cărei nume nu a fost dat publicităţii, a precizat Scott Gorenstein, purtătorul de cuvânt al artistei.
 
„Ţinând cont de faptul că se descurcă foarte bine, ne aşteptăm să fie externată în scurt timp”, a adăugat Scott Gorenstein.
Liza Minnelli a mai avut probleme cu abuzul de substanţe şi în trecut şi s-a internat de mai multe ori în diverse clinici de dezintoxicare, scrie Mediafax.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
În 1984, artista americană a primit tratament specializat împotriva dependenţei de alcool şi a unor medicamente prescrise, după decesul mamei sale, actriţa Judy Garland, în 1969, în urma unei supradoze de somnifere.
 
„Într-un fel, Liza retrăieşte cariera şi viaţa mamei sale – cea mai mare vedetă din industria de divertisment, filme de succes, mariaje ciudate, pastile, alcool”, a declarat pentru revista People un prieten apropiat al Lizei Minnelli, care a copilărit alături de ea în cartierul Beverly Hills.
 
În 2002, potrivit unor documente oficiale depuse în instanţă, alcoolul a jucat un rol important în divorţul artistei americane de cel de-al patrulea soţ al ei, producătorul David Gest.
 
În declaraţia sa, care s-a întins pe 14 pagini, David Gest a spus că mariajul său de 16 luni cu Liza Minnelli a fost marcat de numeroase incidente abuzive, alimentate de consumul de alcool.