Lor nu le e ruşine sa-şi facă singuri piaţa

Apropo.ro / 20.03.2013, 09:00
Lor nu le e ruşine sa-şi facă singuri piaţa
Chiar dacă sunt milionari în euro şi au o armată de angajaţi, vedetele de la Hollywood nu se jenează să-şi facă singure piaţa!

Anne Hathaway

Zilele trecute, Anne a fost surprinsă de paparazzi în timp ce îşi făcea cumpărăturile la un supermarket din Hollywood. La cât de bine arată, nu e de mirare că actriţa şi-a îndesat în sacoşi doar legume şi fructe.

Halle Berry

Actriţa în vârstă de 46 de ani preferă să-şi facă singură piaţa ori de câte ori are timp liber. De cele mai multe ori Halle este însoţită şi de fiica sa, Nahla.

Dean Cain

Interpretul lui “Superman” a fost surpins de multe ori de către paparazzi în timp ce îşi făcea singur cumpărăturile. Actorul nu se ruşinează să-şi cumpere singur apă sau… hârtie igienică.

Gwen Stefani

Celebra cântăreaţă este surprinsă frecventă în timp ce îşi face cumpărăturile la un supermarket din Beverly Hills după ce îşi ia băieţelul de la şcoală. 


Jessica Alba

Frumoasa actriţă adoră să meargă la cumpărături. Jessica preferă să se ocupe singură când vine vorba de alimentaţia familiei.

Jennifer Garner

Se pare că sarcina aprovizionării cu alimente îi revine lui Jennifer Garner. Însă, soţia lui Ben Affleck nu merge singură la cumpărături! Micuţa Violet este cea care îşi ajută mama de cele mai multe ori.