Loredana – “Reveria”

Redacția / 20.10.2014, 11:23
Loredana – “Reveria”

Loredana, Diva absolută şi Super Starul muzicii româneşti, concertează pe 25 şi 26 octombrie, la Sala Palatului, de la ora 20.00, pentru al treilea an consecutiv.

Loredana străluceşte pe portativul muzicii româneşti, având o carieră excepţională. Declarată de presa de specialitate „Artista Anului”, Loredana a introdus noi standarde în showbiz-ul românesc. Astfel, dupa concertele sold out „Magic”, pe care le-a susţinut anul trecut la Sala Palatului şi după ce a uimit întreaga ţară cu producţia de talie internaţională din turneul „Magic”, presa naţională declara: „Un concept care va schimba arta de a da un spectacol în România”, „O artistă de o valoare extraordinară, care a arătat din nou că talentul său este nelimitat la fel ca şi pasiunea sa pentru muzică.”

Pe 25 şi 26 octombrie, la Sala Palatului, Loredana va contopi visele sale şi ale fiecărui fan, muzica diversă şi trăirile intense în show-ul “REVERIA”. ''Viaţa este până la urmă o iluzie, tot ceea ce contează este momentul şi asta vreau să surprind în acest spectacol, puterea momentului şi bucuria de a împărtăşi pe viu, live, acel moment care nu se mai poate repeta" – a declarat artista.

Trăieşte aievea frumuseţea neasemuită a unui show marca Loredana! Proiectează-ţi cele mai frumoase vise în show-ul unic, al unei artiste totale!

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Sălii Palatului, dar şi online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro şi bilet.ro.

Preţul unui bilet este de 250 de lei (categoria VIP), 200 de lei (categoria I), 150 de lei (categoria a II-a), 100 de lei (categoria a III-a).