Lorena Sârbu, designerul vedetelor de la Hollywood, inspirată de frumuseţea insulelor din Caraibe

Apropo.ro / 07.07.2013, 09:00
Lorena Sârbu, designerul vedetelor de la Hollywood, inspirată de frumuseţea insulelor din Caraibe
A creat cea mai spectaculoasă colecţie de rochii din cariera sa, "Resort 2014", care se vinde acum în cel mai mare magazin din America, Neiman Marcus, dar şi la Paris!

Designerul roman stabilit in America, Lorena Sarbu, cea care imbraca vedetele de la Hollywood a inceput vara plina de inspiratie. A creat astfel cea de-a treia colectie a sa pe care a denumit-o „Resort 2014”. Sursa de inspiratie i-a fost negresit vacanta pe care a avut-o intr-o destinatie spectaculoasa din Caraibe, mai precis in minunatele si exoticele Insule Turks si Caicos, pline de golfuri albastre sau turcoaz, dar si de plaje de nisip albe ca laptele, de un farmec si o frumusete aparte.

„Cea mai noua colectie pe care am terminat-o recent cuprinde 40 de piese. Am numit-o „Resort 2014″ si am lucrat la ea intens, timp de trei luni. Culorile pe care am mizat de aceasta data au fost: rozul puternic, rosul, o combinatie de alb cu auriu, turcoaz si piersici nud. In plus, am ales aplicatiile de broderii delicate, pentru ca dau un aer plin de farmec creatiilor mele”, spune designerul roman care a decis sa traiasca din anul 1998 in Statele Unite ale Americii. „Pentru realizarea sedintei foto, am colaborat cu fotograful James Cant, iar ca locatie am folosit casa mea din Los Angeles. Am muncit mult la aceasta colectie si sper sa fie pe placul fashionistelor din toata lumea”, a mai adugat Lorena Sarbu.

Nici bine nu s-a lansat caci deja colectia „Resort 2014” semnata de Lorena Sarbu se bucura de un real succes. Contine cele mai spectaculoase piese vestimentare create pana acum de designerul roman! Colectia a fost prezentata la New York si recent si la Paris, acolo unde se gaseste deja in magazinele din Park Hyatt Paris-Vendôme.