Louis Vuitton lanseaza o colectie army

Apropo.ro / 19.08.2008, 10:54
Louis Vuitton lanseaza o colectie army
Louis Vuitton va colabora cu Mark Jacobs si Murakami pentru noua sa colectie de posete cu imprimeu army.

In urmatorul sezon, stil army revine. Pentru ca Louis Vuitton este mereu in pas cu moda, acesta va colabora cu Mark Jacobs si Murakami pentru noua sa colectie de posete cu imprimeu army.

Adoptat de catre celebritatile de peste ocean, „monogramuflajul” (lansat cu mare pompa in cadrul expozitiei Takashi Murakami la Brooklyn Museum ) este deja in voga. Deci nu ar trebui sa ne miram daca in urmatoarele saptamani vom vedea, in randul victimelor modei, costumatii asemanatoare celor care se poarta in armata.

Trebuie sa recunoastem ca acest stil nu este unul foarte elegant si de aceea s-ar putea ca noua colectie de genti sa nu aiba succesul asteptat.

Riscurile sunt mari, dar nu se stie niciodata, iar Vuitton poate sa inregistreze incasari uriase. Sa nu uitam ca nu este vorba despre orice fel de geanta, ci de una de marca.

Afla mai multe din "Louis Vuitton, in colaborare cu Mark Jacobs si Murakami, lanseaza o colectie de posete tip army" pe acasatv.ro!

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Polo, primul brand de lux angajat in comertul pe mobil

Polo, primul brand de lux angajat in comertul pe mobil

Polo Ralph Lauren pregateste o surpriza fanilor. Foarte curand faimosul brand va lansa cumparaturile cu ajutorul mobilului.

Jessica Simpson se transforma in designer vestimentar

Jessica Simpson se transforma in designer vestimentar

Cantareata Jessica Simpson isi extinde imperiul, mai nou aceasta este designer vestimentar.

Adriana Lima,

Adriana Lima, "A Hot Lady" (Galeria Foto!)

Adriana Lima, cunoscuta in industria modei drept "the best face in the industry" este un supermodel brazilian, probabil cel mai cunoscut model Victoria’s Secret.

Jocul zilei

Clipul zilei

Hostel 2 Raton
Un joc sangeros, nerecomandat copiilor si celor slabi de inima. Cuvinte cheie: raton devoreaza bucatarie racoon kitchen roade gaura dragut funny cute
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza