Love Building, pe covorul roşu

De: Mioara Tronaru / 12.09.2013, 17:00
Love Building, pe covorul roşu
Pentru echipa Love Building seara de vineri, 13 septembrie este una cu totul specială, pentru că reprezintă mult aşteptatul moment al premierei de gală a filmului, care va avea loc cu începere de la ora 19.30, la CinemaPRO.

Dacă Dragoş Bucur, Dorian Bogută şi Alexandru Papadopol au mai trecut prin emoţiile unei premiere cinematografice, nu acelaşi lucru se poate spune despre cei 31 de actori debutanţi, cursanţi ai şcolii Actoriedefilm.ro, care vor participa pentru prima dată în cariera lor la un eveniment de o asemenea amploare.

Şi pentru echipa din spatele camerei de filmare se anunţă o seară importantă. Iulia Rugină va marca vineri seara debutul său oficial în lungmetraj şi îi vor fi alături directorul de imagine Marius Iacob, Laura Lăzărescu, responsabila de sunetul filmului, precum şi scenaristele Ana Agopian şi Oana Răsuceanu.

Printre celebrităţile care vor saluta premiera Love Building se numără nume cu rezonanţă din lumea filmului, în frunte cu: maestrul Mircea Albulescu, Dan Chişu, Mirela Oprişor, Mimi Brănescu, Radu Gabrea, Marian Crişan şi Radu Muntean.

De la evenimentul de vineri nu vor lipsi nici vedetele tv: Amalia Enache, Dana Rogoz, Adela Popescu, Andreea Raicu, Alina Chivulescu, Elvira Deatcu, Mircea Solcanu şi Albertina Ionescu, vor atrage cu siguranţă multe priviri la premiera de gală a filmului Love Building.

Din 13 septembrie, Love Building va putea fi vizionat în cinematografele din toată ţara fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Foto: Adi Marineci