Lucian Viziru a părăsit „Ferma Vedetelor”

Apropo.ro / 06.04.2015, 11:32
Lucian Viziru a părăsit
Momentele tensionate continuă la "Ferma Vedetelor"! A trecut deja o lună de când cei 8 rămaşi în show se află în casă,iar neînţelegerile şi discuţiile dintre ei au culminat cu un duel plin de emoţii şi suspans. Dan Helciug şi Lucian Viziru s-au luptat până la ultima răsuflare pentru un loc în fermă, însă cel din urmă a plecat acasă.

Cei doi duelişti, Dan Helciug şi Lucian Viziru, şi-au luat bagajele, cele necesare ş irămas bun de la colegii lor, urmând să îşi petreacă noaptea în camerele din pădure ale dueliştilor. 

Iulia i-a vizitat pe duelişti şi le-a dat dreptul de a telefona pe cineva drag, pentru a primi susţinerea de care au nevoie. Dan a ales să îşi sune soţia şi a fost vizibil emoţionat de această convorbire: “Mai luptă-te, Dane, acuma! Trebuie să îmi dau palme, să fiu rău, să nu mă mai gândesc la acasă!”. Lucian a sunat-o, şi el, pe soţia sa, iar surpriza cea mare a fost că a reuşit să vorbească şi cu fiulsău.

Chiar şi înainte de începerea duelului,Vica şi Augustin au deschis un nou subiect de discuţii, care a pornit de la Lucian şi condus la noi acuzaţii că unii dintre ei primesc pachete din exterior. Când a auzit aceste acuzaţii, Augustin a spus: “Le am de la Dan!”. Iulia a vrut să lămurească problema şi i-a invitat pe cei doi duelişti în hambar, pentru ca Dan să poată participa la discuţie, însă nici el nu a ştiut nimic despre acest subiect.

Foto: Pro TV

La prima probă a duelului, „Pune potcoava în cui”, cei doi concurenţi au fos tlegaţi de brâu cu o funie, s-au străduit să ia potcoave de pe stâlpul din centru şi să le pună în cuiele de pe marginea ringului. Cel care au reuşit să pună cele trei potcoave şi să iasă câştigător a fost Dan.

Încărcat de energie şi adrenalină, Dan s-a întors către ceilalţi şi a făcut un gest ameninţător, la care Ionuţ nu a putut rămâne indiferent: “M-a provocat atât de mult, încât am fost deranjat. S-a întors către mine şi către Dima şi a zis ceva de genul: „Voi urmaţi”! O astfel de provocare pentru mine trebuie rezolvată atunci, în momentul respectiv!”, a spus Ionuţ.

Lucian a avut nevoie de intervenţia medicului, însă Augustin a fost alături de el şi l-a încurajat. Acest lucru a demonstrat, încă o dată, că dragostea de frate este mai presus decât orice altceva: “Câştigător, pierzător, tot jucător se numeşte, nu contează. Pentru mine e cel mai tare!”, a spus Augustin.

La cea de-a doua probă, „Taie-i craca adversarului”, cei doi au stat pe câte o bârnă de lemn, iar fiecare a încercat să o taie pe cea a adversarului, cu fierăstrăul. Dan a reuşit şi de această dată, asigurându-şi, mai departe, locul în casă.

Singurele care s-au bucurat pentru Dan au fost Vica şi Cristina, iar ceilalţi concurenţi l-au felicitat pe Lucian pentru munca depusă. “Bucuria mea mare este că e din nou alături de mine şi a luat decizia de a ne uni din nou ca familie.”, a declarat Augustin după duel. Lucian a lăsat scrisoarea prin care a desemnat fermierul săptămânii viitoare şi a luat un obiect decorativ ca amintire din fermă.

Foto: Pro TV

„Pentru mine, în ciuda noroiului,a frigului ,a oboselii şi a faptului că am fost de două ori la rând servitor, au fost două săptămâni frumoase. Am petrecut, după multă vreme, timp cu Augustin, l-am cunoscut pe neaRaţă ,am învăţat să mulg vaca, am pus pentru prima dată mâna pe un porc viu, am învăţat să fac focul şi am fost pupat de Cerasela (capra), de la care spre ruşinea mea n-am apucat să-mi iau la revedere. Când participi la un reality show, nu ai scenariu, nu ai indicaţii regizorale, eşti doar tu”dezbrăcat” în faţa audienţei. Mulţi dintre concurenţi nu au înţeles că show-ul nu este despre ei şi talentele lor, ci despre munca în echipă şi  atingerea unor obiective comune.”– a declarat Lucian după părăsirea fermei.