Lucruri simple pentru frumuseţe

De: Mioara Tronaru, Nicoleta Nicolae / 06.07.2013, 08:00
Lucruri simple pentru frumuseţe
Câteodată e chiar simplu şi ieftin să fii frumoasă. Trebuie doar puţină intuiţie şi perseverenţă. Ne învaţă câteva staruri din Cetatea Filmului. Nici prin cap nu vă trece ce trucuri folosesc ele pentru frumuseţe! Le puteţi încerca şi voi acasă!

Tyra Banks. Ceva de încercat acasă!

Mulatra, invidiată mai ales pentru buzele sale senzuale, fără pic de retuş la specialist, nu foloseşte niciun fel de cremă sau tratament special. Starul a mărturisit pentru presa americană că e dependentă doar de …  vaselina pură pe care o masează pe buze, cu ajutorul unei periuţe fine şi o lasă să acţioneze peste noapte. Iar acesta nu este singurul as din mâneca Tyrei. Ea a găsit şi arma anti-celulită: cafea măcinată cu puţină apă, atât cât să se înmoaie cafeaua. „Amestecul cald este cel mai bun tratament împotriva celulitei”, susţine Tyra. Iar dacă încă nu aţi încercat aşa ceva acasă până acum, a venit momentul să o faceţi! Luaţi o mănuşă şi masaţi zonele sensibile cu amestecul de cafea şi apă caldă.  

Zoe Saldana preferă maioneza. Nu pentru mâncat!

Chiar dacă, la prima vedere, ar părea că Zoe investeşte bani frumoşi pentru a se menţine în formă şi pentru a se îngriji, aflaţi că nu este deloc aşa. Zoe Saldana a învăţat de la mama sa un truc de frumuseţe foarte simplu pe care îl aplică acasă în mod frecvent: foloseşte maioneza pe post de tratament pentru podoaba capilară. Rezultatele se văd cu ochiul liber.

Miranda Kerr. Gene curbate cu lingura. Da, da!

Unul dintre cele mai apreciate modele Victoria’s Secret foloseşte un truc banal pentru frumuseţe. Miranda Kerr a dezvăluit că foloseşte adesea o lingură pentru a-şi curba genele. La câte instrumente există pentru asta, sigur nu vă aşteptaţi ca Miranda să recurgă la o metodă att de banală?!


Jessica Biel. Zahăr b(r)un pentru piele

Gomajul cu zahăr pare cel mai uşor truc pentru frumuseţe. Luaţi exemplul actriţei Jessica Biel. Ea foloseşte în fiecare dimineaţă la duş o lingură de zahăr brun, amestecat cu gel de duş. Cu amestecul pus pe o mănuşă de duş se masează întreg corpul până ce zahărul se topeşte. Apoi se clădeşte, iar aspectul pielii este unul sănătos şi strălucitor.


Un gălbenuş pentru blondul natural al lui Nicole Kidman
Renumită pentru culoarea blond venetian a părului său, Nicole Kidman spune că îl întreţine cu ingrediente naturale. Actriţa se spală pe cap doar cu gălbenuş de ou şi şampon bio. În plus, pentru a-şi menţine nuanţa părului ei blond natural, Nicole  amestecă în apa pentru clătit un pahar cu suc de afine care face minuni.