”Lumea fluturilor”, la Muzeul Antipa

Redacția / 29.08.2014, 16:00
”Lumea fluturilor”, la Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunţă prelungirea expoziţiei „Lumea fluturilor”, deschisă în grădina acestuia în data de 3 iunie 2014, până în data de 14 septembrie 2014.

Vizitatorii vor avea posibilitatea de a vedea peste 15 specii de fluturi exotici, zburând liber, în sera special amenajată în grădina Muzeului „Antipa”, dar pot avea şi ocazia de a fi martori la „naşterea” unui fluture care-şi părăseşte învelişul de nimfă. În expoziţie, insectele vii sunt prezentate şi prin texte de informare cu privire la denumirea speciei, ţările de origine, comportament şi ecologie etc.

Toate speciile prezentate în cadrul expoziţiei sunt distribuite pe areale relativ largi, iar existenţa lor nu este considerată a fi periclitată în vreun fel. Exemplarele prezentate provin din pupe obţinute prin creşterea omizilor în ferme specializate aflate în diferite ţări cu climat tropical (Filipine, Costa Rica, Thailanda, Indonezia, Uganda, Kenya etc).

Preţurile biletelor sunt de 10 ron/copil/student/pensionar şi 12 ron/adult. Copiii cu vârste mai mici de 2 ani au gratuitate.

Expoziţia poate fi vizitată de marţi până duminică, între orele 10.00 şi 18.00.

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

Informaţii suplimentare despre programele educaţionale ale Muzeului: Florentina Purdescu, e-mail: florentinap@antipa.ro, 0729.074.127