Mădălina Anea şi Paul Diaconescu s-au răsfăţat cu o zi la SPA

De: Cătălina Matei / 16.10.2013, 14:00
Mădălina Anea şi Paul Diaconescu s-au răsfăţat cu o zi la SPA
Protagoniştii telenovelei “Îngeri pierduţi” de la Acasă TV au sărbătorit 1 an de când formează un cuplu şi în viaţa reală, printr-o zi la SPA şi o cină romantică.

Mădălina şi Paul s-au cunoscut la castingul pentru lungmetrajul “Mamaia” şi au devenit un cuplu pe platourile de filmare de la “Îngeri pierduţi”, iar de atunci sunt nedespărţiţi şi trăiesc o iubire ca în poveşti.

 

“Recent am împlinit un an de când sunt cu Paul şi, sincer, nici nu mi-am dat seama cum şi când a trecut timpul. Şi acum, când mă uit la unele episoade din , am fluturaşi în stomac amintindu-mi de acele clipe trăite pe platou şi în afara lui”, spune Madalina Anea.

La 1 an de relaţie, Paul i-a pregătit iubitei sale o surpriză care a bucurat-o enorm pe Madalina: “De ziua noastră, Paul mi-a făcut o surpriză, oferindu-mi o seară frumoasă şi relaxantă la spa, apoi o cină romantică. Nici nu mi-a trecut prin gând, mai ales că nu prea suntem genul care să sărbătorească aceste evenimente, pentru că zilnic trăim intens povestea noastră de iubire. M-am bucurat enorm şi m-am simţit că o prinţesă, ca în desenele lui Walt Disney. A fost o seară incredibilă, ruptă din alt univers. Ne-am relaxat şi ne-am bucurat unul de celălalt”, povesteşte bucuroasă Madalina Anea.


“Alături de Mădălina am trăit unul dintre cei mai frumoşi ani din viaţa mea, cu numeroase experienţe dintre cele mai intense. Aşadar, ziua noastră a reprezentat un eveniment pe care l-am aşteptat cu mari emoţii şi pe care am încercat să îl organizez cât mai frumos posibil. Pentru a sărbători un an de relaţie, i-am pregătit o surpriză, pe care am ţinut-o ascunsă mai bine de o săptămână şi m-am bucurat mult să o văd atât de entuziasmată… A fost o seară de neuitat!”, dezvăluie Paul Diaconescu, interpretul lui Tudor din “Îngeri pierduţi”.

Fanii Madalinei Anea şi ai lui Paul Diaconescu pot vedea mai multe poze de la momentul sărbătorit într-o locaţie de 5 stele pe blogul tinerei actriţe, http://madalina.anea.ro:  “Postez pe blog viaţa aşa cum o văd şi o simt eu acum, în momentul acesta. Vorbesc despre lume aşa cum o simt eu acum, sincer şi cu entuziasm. Îmi place să fac poze şi să pozez, îmi place să spun poveşti prin intermediul artei fotografice, a hainelor, a locurilor pe unde mă plimb şi care mă inspiră, a oamenilor pe care îi întâlnesc”, declara Madalina Anea, interpreta Anei din “Îngeri pierduţi”.