Mădălina Ghenea dă, elegant, de pământ cu Iulia Albu!

De: Nicoleta Nicolae / 27.05.2015, 10:33

Mădălina Ghenea dă, elegant, de pământ cu Iulia Albu!
Actriţa se află, zilele acestea, în centrul unui scandal cu Iulia Albu, care a criticat-o constant pe olteancă pentru ţinutele ei.


Iniţial, Mădălina şi-a dorit să o ignore, dar, în cele din urmă, i-a servit o replică dură, dând elegant de pământ cu “fashion editorul” şi sugerând că Iulia nu stă prea bine cu sănătatea mintală.

Anul acesta, printre starurile internaţionale care au păşit pe covorul roşu la Cannes, a strălucit şi una dintre cele mai frumoase femei din lume, Mădălina Ghenea. Aprecierea a fost făcută chiar de celebrul cotidian „The New York Times”, deşi criticul vestimentar Iulia Albu nu a fost de aceeaşi părere, acordându-i nota „minus infinit”. La auzul criticii dure pe care Iulia a făcut-o în cadrul emisiunii Wowbiz, Mădălina Ghenea a ales să-i răspundă acesteia prin intermediul unei postări pe contul personal de Facebook, pe care o redăm integral în rândurile de mai jos:

„Nu vreau sa dau o replica unor persoane care de fapt ma lasa absolut rece, dar desi nu e prima oara pe meleagurile dambovitene, am constatat ca in anumite momente oamenii o iau pur si simplu razna. Si simt nevoia unor luari de pozitie, asa cum am facut-o si in cazul unui jurnalist celebru ce a dat-o la un moment dat rau cu bata in balta in ceea ce ma priveste, confundandu-ma probabil cu o vecina de bloc. Nu imi explic foarte bine daca e vorba de rautate, prostie, frustrare, invidie sau toate la un loc, dar cu certitudine uneori se cade grav in penibil.


E si cazul unei emisiuni a unui post turcesc de televiziune, emisiune ce se potriveste din plin cu cultura balcanica ce ne domina puternic. La respectiva emisiune exista o doamna ‘expert in moda’, cu studii romanesti de specialitate, ce se asaza binemeritat pe acelasi scaun ocupat de multe alte persoane cu un ridicat nivel cultural manelistic. Pe langa faptul ca o vedem deseori cu diverse tinute traznite asortate cu machiaje ce ne amintesc de indienii Vestului Salbatic si insotite permanent de diverse oratanii de prin propria curte (sigur, facandu-ne astfel sa ne punem intrebarea legitima referitoare la sanatatea ei mentala), “doamna” respectiva ajunge sa critice tinute laudate abundent de publicatii celebre(e adevarat, nu romanesti!! ) ca Harpers Bazaar sau New York Times.
Mai mult decat atat, pe aceasta ‘’doamna’’ o domina evident sentimentele amintite mai sus, jignindu-ma incredibil intr-un mod la care imi e imposibil sa ma cobor si sa raspund. Cel putin, asta fara ajutorul avocatilor la care voi apela cu siguranta din nou. Dar in afara de rautatea evidenta care iese parca prin toti porii, sta ridicolul situatiei si subiectului adus astfel in fata romanilor.
Asadar, la Festivalul de Film de la Cannes, la premiera unui film in competitie regizat de un proaspat castigator al unui Oscar, avand printre altii in componenta si trei actori detinatori impreuna a alte 5 premii Oscar, film de un ridicat nivel cultural si artistic, laudat de toti criticii, in tinute alese cu grija impreuna cu stilistul meu, fashion-editor al revistei Elle, tinute laudate de mari publicatii internationale, apare ‘’doamna’’ amintita mai sus, cu ‘inalte’ studii romanesti de specialitate, in emisiunea de barfe cu accente maneliste a postului turcesc, care critica total si jigneste grav intr-un limbaj suburban. Mai mult decat am facut-o acum, penibilul acestui fapt imi e imposibil de comentat. Iar in final, in ciuda faptului ca din patriotism am ales in mod special o tinuta reprezentativa romaneasca, tinuta expusa cu succes la Festivalul de Film de la Cannes, ma felicit din nou ca nu stau prea mult in zona…”, a declarat Mădălina Ghenea.