Madonna gonește fanii fumători de la concertele ei (Video)

De: Gabriela Voicu / 21.12.2012, 14:00
Madonna gonește fanii fumători de la concertele ei (Video)
Madonna a fost înregistrată în timp ce țipa la câțiva fani care fumau în preajma ei.

Madonna ia fumatul în serios și chiar își amenință fanii fumători că îi dă afară de la concertele ei. În timpul unei repetiții pentru show-ul din Santiago, Chile, Madonna s-a înfuriat când a văzut câțiva fani fumând și le-a cerut să plece, iar amenințările ei au fost înregistrate.

„Aici sunt oameni care fumează”, a țipat Madonna. „Fumatul este interzis. Dacă vreți să fumați eu nu mai cânt. Nu vă pasă de mine? Nu glumesc. Nu voi cânta dacă mai fumați”, a adăugat diva.

Pentru că ieșirea ei nu a impresionat pe nimeni, Madonna a continuat sa-și amenințe fanii fumători: „Vă uitați la mine și fumați, ca și cum aș fi idioată”.

În cele din urmă, fanii au acceptat să stingă țigările, iar concertul s-a desfășurat fără probleme.

Această altercație se numără printre numeroasele controverse stârnite de Madonna, care a fost de multe ori huiduită de fani în concerte, din cauza unor gesturi nepotrivite pe care le-a făcut pe scenă.

În Franța și în Rusia ea a primit amenințări de la politicieni, după ce le-a transmis mesaje ofensatoare, la fel și în New Orleans, SUA. În plus, stilul vestimentar al divei este prea ostentativ, pentru vârsta ei.