Magnum Gold, prima îngheţată aurie din lume

Apropo.ro / 27.05.2013, 17:23
Magnum Gold, prima îngheţată aurie din lume
La sfârşitul săptămânii trecute, camionul, un Mercedes Benz de culoare neagră, cu o remorcă ce măsoară peste 10 m, a fost descoperit în apropiere de Iaşi, în timp ce încerca să iasă din ţară cu preţioasa încărcătură.

Misterioasa comoară din Magadascar şi furtul care a pus pe jar întreaga ţară s-a dovedit a fi parte din lansarea celui mai nou sortiment de îngheţată Magnum Gold de la Algida. O îngheţată originală, îndrăzneaţă şi sofisticată, atât de valoroasă, încât a constituit obiectul unui furt. Datorită implicării unui număr mare de persoane din toata ţara care au oferit indicii timp de 10 zile pe website-ul www.gasestecamionul.ro, camionul care se ocupa de acest transport inedit a reuşit să fie localizat în timp pentru a putea fi recuperată comoara.

Prima îngheţată aurie din lume, Magnum Gold este preţioasă ca aurul şi gustoasă ca orice alt sortiment de Magnum. Noul sortiment este o combinaţie delicioasă de vanilie de Madagascar şi caramel cu sare de mare, învelite într-o crustă de ciocolată crocantă de culoarea aurului pur. O adevărată comoară, Noul Magnum Gold este un prilej de răsfăţ pentru toţi cei care urmăresc să-şi împlinească plăcerile în viaţă, la fel de  rafinate precum aurul.

Pentru a celebra lansarea acestui preţios sortiment de îngheţată, Magnum împreună cu actorul Benicio Del Toro, câştigător al premiilor Oscar şi Globul de Aur şi regizorul hollywoodian Bryan Singer, a realizat un scurt metraj despre furtul a 75 de milioane de lingouri de aur, care s-au dovedit a fi îngheţate Magnum Gold. Prezentată sub forma unui trailer pentru un film de acţiune, reclama ce va rula la TV începând cu 18 mai, este modalitatea perfectă prin intermediul căreia e transmis mesajul principal al celui mai nou sortiment Magnum: Magnum Gold, cea mai bună îngheţată ce merită furată.