Maia Mitchell (”Plaja adolescenţilor”) – frumuseţe fără secrete!

De: Cătălina Matei / 18.08.2013, 08:00
Maia Mitchell (”Plaja adolescenţilor”) – frumuseţe fără secrete!
Disney Channel a anunţat lansarea filmului "Plaja adolescenţilor", pe 21 septembrie, iar Maia Mitchell joacă rolul principal feminin. Tânăra actriţă, cunoscută serialul ”The Fosters”, o interpretează pe McKenzie şi ne-a dezvăluit o parte din secretele stiululi său de viaţă.

– Ce îţi plăcea să mănânci? Şi care este băutura ta preferată?

Îmi place sushi şi aveam destul pe platouri. Sunt dependentă de cafea! Îmi place Cafe Latte, deci cafeaua cu mult lapte şi să fie destul de puternică.

– Care este cea mai bună vacanţă pe care ai avut-o?

A fost atunci când eram mică şi am fost împreună cu familia mea în Bali, a fost frumos, ne-am jucat cu maimuţele şi am stat pe plajă. Mi-a plăcut şi în Indonezia, am fost de câteva ori.

 

– Ce lucruri legate de îngrijirea corpului îţi place să faci?

Stiliştii îmi dau o mulţime de produse şi sugestii în legătură cu ce să fac, îmi spun cum trebuie să procedez, dar niciodată nu ţin cont. Sunt cel mai rău client în materie de păr pentru că imediat ce mă trezesc,  îmi spăl părul cu şampon de la hotel. Singurul lucru pe care îl fac mereu e să mă demachiez cu Demachiantul Clarins – singurul lucru pe care îl fac e să mă spăl dimineaţa şi seara cu apă.

 

– Dacă eşti pe plajă şi un tip care arată bine aruncă un frisbee în direcţia ta pentru a intra în dicuţie   cu tine, ţi se pare drăguţ sau penibil?

Aş crede că este penibil. Nu sunt o persoană căreia să-i placă aceste lucruri, deci cred că este penibil. În primul rând, probabil nici n-aş realiza ce încearcă să facă.

– În viaţa reală faci surf şi cânţi?

Am cântat o perioadă.  Este un lucru pe care îmi place să îl fac! Nu am mai făcut surf înainte, aşa că am rezervat câteva lecţii când am aflat că am primit slujba. Am făcut surf în fiecare zi, timp de două luni. În fiecare dimineaţă eram în apă. M-am pregătit mult pentru film.

 

– În film porţi ţinute diferite. Ce părere ai de stilul lui McKenzie?

McKenzie are un stil minunat, ea poartă propriile ei haine-este foarte liniştită, ceea ce este pe stilul meu. Port orice este confortabil şi ce văd prima dată în garderoba mea.Mi-au plăcut toate ţinutele anilor 60-cred că atmosfera retro este tare.

 

– Faci sport?

Îmi place să înot şi iubesc oceanul. Nu stau foarte bine la capitolul coordonare, am fost mereu aleasă ultima în echipă la orele de sport din liceu.

– Eşti mai degrabă genul de fată cochetă sau preferi stilul sport?

Nu sunt cochetă. Pot să fiu, dar nu sunt la curent cu tendinţele în modă. Chiar nu am putut să discut cu un designer. Port haine în care mă simt confortabil. Îmi place să port haine vintage. Iubesc epoca anilor 60, aşa că activitatea pe platoul de filmare a fost foarte tare.

 

– Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit ?

Cel mai bun sfat pe care l-am primit a fost să îmi amintesc cât de norocoasă sunt şi să îmi ţin prietenii aproape.

 

– Dacă te-ai putea întoarce în timp, în ce epocă te-ai duce?

Mi-ar plăcea să trăiesc în 1920, în epoca ”Flapper”. Îmi place moda şi muzica şi pare un moment interesant. Mi-ar plăcea să locuiesc în New York, în 1920.