Mama unei vedete şochează! Îşi încurajează fiica să se dezbrace

De: Cătălina Matei / 03.09.2013, 06:00

Mama unei vedete şochează! Îşi încurajează fiica să se dezbrace
În general, majoritatea vedetelor care aleg să se dezbrace pentru a obţine faimă nu beneficiază mereu de sprijinul familiei.


 Totuşi, acest lucru nu se aplică şi în cazul Andreei Tonciu, care este sprijinită în totalitate de mama sa în privinţa apariţiilor sale „obraznice”. Mama Andreei Tonciu, Maria Tonciu, a vorbit pentru ziarulring.ro despre modul în care vede şi judecă apariţiile mai deocheate ale fiicei sale.

„Atâta timp cât nu face probleme de altă natură, faptul că se dezbracă nu e o problemă. Să fim realişti, acum apar mai multe fete, mult mai bine văzute în showbiz decât Andreea. De ce să nu apară şi ea? Nu văd o problemă în asta. Sunt şi eu o mămică tânără, nu mi se pare asta o problemă”, a declarat Maria Tonciu.

La rândul său, mama vedetei regretă că nu mai are corpul de altădată, precizând că dacă ar arăta precum Andreea ar accepta chiar şi un pictorial într-o revistă destinată bărbaţilor: „Eu una n-as poza în Playboy. Nu sunt chiar atat de tânără la 45 de ani. Hai, dacă aveam un 27 cum are Andreea, da, de ce nu? Şi dacă aş arăta cum arată Andreea…” a spus, râzând, mama Andreei Tonciu.